free from spots

Odkrij vse, kar moraš vedeti za boj proti aknam in povečanje samozavesti

Takojšnji rezultati proti aknam v digitalni dobi

»Hočem se znebiti svojih aken. ZDAJ.«

Filmi, glasba in igre se v živo pretakajo v digitalne naprave. Dostava istega dne, samo en klik stran. In ko gre za druženje, smo vsi hiper-povezani. Torej, če je instantno novo normalno stanje, je razumljivo, da je slabe novice tako težko sprejeti: večina zdravljenj aken lahko traja tudi do šest tednov, da začnejo kazati vidne rezultate.

FFS Mag article 30756 : Main article image (GettyImages)

In kultura selfijev samo še dodatno dvigne letvico. Pri selfijih gre predvsem za ujetje trenutka, vendar lahko izgubijo svojo zabavo in spontanost za 90 % najstnikov, ki trpijo zaradi aken. Če želiš živeti zloščeno popolnost današnjih zvezd resničnostnih šovov, imaš še vedno na voljo fotošop in ličila. Ampak podlage slabe kakovosti, nanesene v težkih plasteh, in neustrezno odstranjevanje ličil ob koncu dneva, dodatno pripomorejo k začaranemu krogu, v katerega je ujeta k aknam nagnjena koža.

Tradicionalna zdravljenja aken: prepočasna za digitalno dobo

Seveda je končna rešitev pri spopadanju s kožo, ki je nagnjena k aknam, zdravljenje njenih glavnih vzrokov. To pa pomeni obisk dermatologa. Toda v svetu takojšnjih rezultatov se lahko celo najboljša zdravljenja zdijo prepočasna. »Na žalost povprečni najstnik nima potrpežljivosti, da bi se držal zdravljenja – približno polovica jih preprosto obupa2.« Dr. Philippe Beaulieu

Tonirani tretmaji: tvoji novi junaki za boj proti aknam

Nič več tednov čakanja na vidne rezultate. Te najnovejše formule se popolnoma ujemajo z današnjim svetom takojšnje zadovoljitve, saj pigmenti naravnega videza v le nekaj sekundah izravnajo polt. In končno je tudi k aknam nagnjena koža pripravljena za selfije. V trenutku.

In dobrih novic kar ni konca ...

Zahvaljujoč temu učinku takojšnjega zadovoljstva je veliko verjetnejše, da se držiš svojega zdravljenja, kar pomeni, da bodo aktivne sestavine lahko globinsko odpravile vse nepravilnosti in njihove sledi. Čista zmaga!

TVOJA HEROJSKA TONIRANA NEGA PROTI AKNAM

1 Haute Autorité de Santé, October 2015


Ta članek je namenjen samo za splošne informacije.
Pred začetkom izvajanja kakršnega koli novega režima se posvetuj s strokovnjakom.

Vsi članki o akne, družbena omrežja,

33477
|||

Tvoja prilagojena rutina za nego kože

ČIŠČENJE
Img_ČIŠČENJE

Odkrij več

POPRAVLJANJE
Img_POPRAVLJANJE

Odkrij več

KOREKTIVNA LIČILA
Img_KOREKTIVNA LIČILA

Odkrij več

Odkrij več o obvladovanju kože, ki je nagnjena k aknam