La Roche Posay anti aging redermic range page top
Izdelki z RETINOLOM pomagajo zmanjšati poudarjene gube in gladiti teksturo kože. Formule, razvite za zagotavljanje optimalne učinkovitosti in tolerance za občutljivo kožo, združujejo čisti in postopno sproščujoči retinol: prvi je prepoznan kot ena najučinkovitejših učinkovin za ciljanjo delovanje na znake fotostaranja  (poudarjene gube in starostne pege), drugi pa za povečanje korektivnega anti-age delovanja, ki spoštuje prag tolerance občutljive kože.
La Roche Posay anti aging redermic range page bottom
Proti staranju Trdnost Občutljiva koža Gube Nega za upočasnitev staranja Nega oči Serum Proti staranju Proti utrujenosti Proti gubam Lahka tekstura. Osvežujoč Glajenje kože Nepravilen ton kože Zrela koža Občutljiva koža

Pojdite na:

IZBOLJŠUJE TEKSTURO KOŽE
IN ZMANJŠUJE GLOBOKE GUBE

KEY INGREDIENTS
OGLEJTE SI NOTRANJOST

RETINOL

Izpopolni kožo in gladi gube.Retinol s postopnim sproščanjem je molekula, ki daje čisti retinol za učinek proti nastajanju gub. Postopno sproščanje retinola omogoča učinkovanje pomembnega korekcijskega odmerka ob spoštovanju tolerančnega praga kože. 
QuestionMark_Desktop

ALI STE
VEDELI?

Koža okoli oči je v stalnem gibanju pod napetostjo 22 mišic in 10.000 utripov na dan. Zato je kontura očesa prvo področje, kjer so vidni znaki staranja.

NAŠE ZAVEZE
ZA VARNOST

Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne predpise o kozmetiki.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

100 % IZDELKOV
ALERGOLOŠKO TESTIRANIH

Poglej več
En predpogoj = nič alergijskih reakcij
Če zaznamo en sam primer, se vrnemo v laboratorije in preoblikujemo našo formulo
laroche posay safety commitment essential active dose product head

SAMO NUJNO POTREBNO,
V PRAVI IN  AKTIVNI DOZI

Poglej več
Naši izdelki, razviti v sodelovanju z dermatologi in toksikologi, vsebujejo samo nujne sestavine v pravem aktivnem odmerku.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

PREIZKUŠENO
NA ZELO OBČUTLJIVI KOŽI

Poglej več
Toleranca izdelkov je preverjena na najbolj občutljivi koži: reaktivni, nagnjeni k alergijam, nagnjeni k aknam, nagnjeni k atopiji, površinsko poškodovani ali oslabljeni zaradi zdravljenja raka.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ZAŠČITA FORMULE
SKOZI DALJŠE ČASOVNO OBDOBJE

Poglej več
Izbiramo le najbolj zaščitno embalažo, skupaj s samo nujnimi konzervansi, da dolgoročno zagotovimo tako učinkovitost kot ničelno toleranco.