Osredotočenost na

Kozmetične rešitve za občutljivo kožo: mit ali resničnost?

Img_Kozmetične rešitve za občutljivo kožo: mit ali resničnost?

Kozmetične rešitve za občutljivo kožo: mit ali resničnost?

Simptomi

Občutljiva koža in ličila - odnos, ki niha med ljubeznijo in sovraštvom

Občutljiva koža ni vrsta kože. To je stanje, ki lahko prizadene vse vrste kože. Ne glede na to, ali je atopična, suha, normalna, mešana, mastna ali nagnjena k aknam, je občutljiva koža zelo ranljiva. Zato je pogosto poškodovana zaradi dejavnikov, ki jih "normalna" koža običajno dobro tolerira. Občutljiva koža lahko reagira na veliko načinov - z zategovanjem, draženjem, zbadanjem, srbenjem, rdečico, lisami, majhnimi pikami itd. Vsi ti znaki samo čakajo, da izbruhnejo. Pod takimi pogoji uporaba ličila hitro postane tvegano početje, zato mnoge ženske preprosto odnehajo.

Vzroki

Napačna izbira ličil

Občutljiva koža je še posebej zahtevna in ne tolerira vedno običajnih izdelkov za ličenje, ki so naprodaj v kozmetičnih trgovinah. Ker je kožna pregrada bolj ranljiva, ta ličila pogosto poškodujejo kožo, namesto da bi jo zaščitila.

Zdravljenja

Moto za lepoto občutljive kože: ličilo = nega

Če želite na varen način ponovno odkriti vse užitke ličenja, lahko tudi občutljiva koža najde svojo srečo. Sedaj so namreč na voljo hipoalergene, nekomedogene formule, ki vsebujejo skrbno izbrane sestavine, s svetlimi teksturami, ki nudijo tako zaščito pred soncem kot tudi dolgotrajno vlaženje in ki dajejo koži čudovit prosojen sijaj ter videz sveže in naravne polti.
Eden takšnih novih izdelkov, ki združuje vse te lastnosti in zadovoljuje potrebe tudi najbolj občutljive kože, je Hydreane BB, prva La Roche-Posayjeva BB krema (ki je na voljo v lekarnah).

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke