Osredotočenost na

Korektivna ličila

Img_Korektivna ličila

Ženske doživljajo določene kožne nepravilnosti kot resnično lepotno oviro. Za skrivanje teh nepravilnosti lahko danes dermatologi priporočajo rešitev: ličilo za korekcijo polti.

Kontekst

Povečana potreba po visokotolerantnih in visokoprekrivnih pudrih

Ženske vseh starosti se lahko soočajo s trajnimi kožnimi nepravilnostmi ali začasno občutljivo kožo. Te nepravilnosti se lahko kažejo v različnih oblikah: od manjših nepravilnosti, kot so akenske brazgotine ali temni kolobarji, pa vse do izrazito neestetskih znakov, kot sta angiom ali vitiligo. V teh primerih je nujno treba obiskati dermatologa. Zdravnik bo poskrbel za bolezen in vam priporočil uporabo visokotolerantnih in visokoprekrivnih ličil.

Vzroki

Posebni primeri: po estetskih posegih

V času, ko plastična kirurgija postaja vse bolj pogosta, ženske iščejo varne in učinkovite izdelke. Glede na vrsto zdravljenja, ki lahko traja od nekaj dni pa do nekaj tednov, si ženske želijo učinkovito skriti rdečico, nastalo zaradi laserskega zdravljenja ali injekcij proti gubam. Prekrivna ličila so še vedno ena od najboljših možnosti. Poleg tega, da prekrivajo nepravilnosti, so tudi formulirana za doseganje visokih meril tolerance in ne zmanjšujejo učinkovitosti izdelkov za nego kože po posegu.

Zdravljenja

Preprosta navada ličenja, ki vam povrne samozavest

Odstotek pigmentov v prekrivnih pudrih je bistveno višji v primerjavi s tradicionalnimi pudri in običajno znaša od 25 do 30 %. Zaradi večje prekrivne moči in zanesljivosti vam ta vrsta ličil omogoča, da lahko učinkovito in za dalj časa prekrijete kakršnekoli nepravilnosti. Dejansko vam lahko različne barve omogočajo optimalno prekrivanje vseh vrst nepravilnosti: rumena nevtralizira modrikaste nepravilnosti (temne kolobarje itd.), zelena pa izniči rdečico. Vse to brez učinka maske: formule teh pudrov vsebujejo posebne prečiščene pigmente. Teksturi, tako tekoča kot kompaktna, sta izjemno lahki, prožni in gladki. Ne dušita kože ter se zlahka razmažeta in prilagodita za prekrivanje nepravilnosti, brez preobremenjevanja kože.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke