Pričevanja

»Korektivna ličila so mi
pomagala, da se bolje počutim v svoji koži«

Img_»Korektivna ličila so mi  pomagala, da se bolje počutim v svoji koži«

Nekatere kožne reakcije, še posebej, če so pretirane, lahko ženskam pokvarijo videz. Prekrivna ličila, zlasti korektivni pudri, so še vedno najboljša rešitev za zmanjšanje vidnih učinkov. Oglejte si Mojčin primer.

Kontekst

Mojca, kako bi opisali vašo kožo?

Na žalost imam vse od mojih najstniških let zelo občutljivo kožo. Takrat so bile moje akne zelo dolgotrajne in težavne za zdravljenje. Še vedno imam nekaj sledi, vključno s tremi ali štirimi brazgotinami.

Simptomi

In kako je sedaj, ko ste odrasli?

Z leti se je reaktivnost moje kože še poslabšala in pričele so se pojavljati druge nepravilnosti, predvsem stalna rdečica. Na začetku sem mislila, da se moja koža burno odziva na mraz in vlago, vendar je dejansko šlo za rozaceo. Bila je povsem neprivlačna: moj obraz je bil prepreden z drobnimi rdečimi črtami po licih in ob straneh nosu.

Rešitev

Kako vam je uspelo premagati to oviro?

Prijateljica, ki ima veliko izkušenj s pilingi in drugimi estetskimi posegi na obrazu, mi je priporočila prekrivno ličilo, s katerim sem lahko učinkovito skrila to bolezen. Rdečica mi je dejansko povzročala komplekse, ko sem spoznavala nove ljudi. Najprej sem bila presenečena zaradi izjemno lahke teksture, nato pa še nad rezultati. Vse moje nepravilnosti so popravljene: tako manjše, bežne hibe kot tudi trajne brazgotine. Dobljeni rezultati so zelo naravni, brez obremenjevanja kože, in moja polt je sveža, matirana in enakomerna. Sedaj ne grem iz hiše, ne da bi si nanesla sloj korektivnega pudra!

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke