Effaclar Duo [+] Unifiant na preizkušnji pri lepotnih blogerkah

Img_Effaclar Duo [+] Unifiant na preizkušnji pri lepotnih blogerkah

Šest lepotnih blogerk je preverilo, ali La Roche-Posayjev izdelek Effaclar Duo [+] Unifiant res učinkuje proti nepravilnostim in madežem, hkrati pa z rahlo obarvanostjo poskrbi za poenotenje polti. Vas zanima, kaj so ugotovile?

Živa Gedei, Nothin' Fancy.Really.

1 Ziva mala 260

Živa, ki piše blog Nothin' Fancy. Really, je najprej nekoliko oklevala, preden se je odločila, da bo preizkusila Effaclar Duo [+] Unifiant. A nato ji ni bilo žal, navdušil jo je s številnimi pozitivnimi lastnostmi:

  • Daje čudovit semi-mat finiš.
  • Masten videz ne prodira skozi podlago, obenem pa je izdelek lahek in prijeten na koži.
  • Čudovito diši in je prijeten za nanos.
  • Neverjetna prekrivnost - je bolj podoben pudru kot kremi BB.
  • Moji koži pomaga, obenem pa zakriva nepravilnosti.
  • Ne draži kože (niti malo), daje prijeten občutek, kot da nimaš na sebi ničesar.
  • V embalaži je 40 ml izdelka.
Svoj zapis na blogu je tako zaključila z besedami: "Verjetno mi ni treba še enkrat poudariti, da me je izdelek navdušil. Porabila sem že pol tubice. Ker delam od doma, je Unifiant popoln, tudi za takrat, ko moram na hitro v trgovino. Toplo priporočam."

Simona Ribič, Beauty of a Lemon

1 Sandra_Potisek mala

Na blogu Beauty of the Lemon je Simona svojim bralcem zaupala, da kot oseba z mastno kožo zelo težko najde primerno kremo BB, zato je zanjo nega Effaclar Duo [+] Unifiant odlična rešitev.

"Kadar se koža spopada z nepravilnostmi (zamašenimi porami, mozolji, lisami ipd.), je ni dobro zakrivati s plastmi pudra, saj koža težje diha oziroma se lahko zamašijo pore - že zaradi določenih sestavin. Čeprav lahko običajno nego Duo [+] uporabljate čez dan in ponoči, je Unifiant tako super za vsak dan, ko potrebujete nekaj korekcije, pa še zelo lepo diši kot celotna Effaclar linija. Rekla bi, da gre za kremo BB, namenjeno nepravilnostim. Ne masti, saj je tekstura zelo lahkotna, in je tako primerna za skoraj vse tipe kože."

Temu pa je dodala še lepotni nasvet, kako uporabljati in kombinirati nego z drugimi izdelki:
"To kremo lahko uporabljate kot dnevni vlažilec ali pred nanosom tekočega pudra, s katerim dodate večjo prekrivnost. Prekrivnost kreme je lahka, vendar izravna mojo polt, da ni tako rdeča, ampak poenotena. Čeprav je lahkotna in se ne svetim, svojo kožo fiksiram z matirnim pudrom, da je kremica še dlje obstojna."

Sandra Potisek, The puzzle of Sandra's life

1 Sandra_Potisek mala

Sandra, ki razkriva sestavljanko svojega življenja na blogu the puzzle of sandra's life, pravi, da je njena prva izbira za nego kože La Roche-Posay. Še posebej pozimi je hvaležna izdelkom, prilagojenim suhi koži, kot jo ima sama.

Ob preizkusu Effaclar Duo [+] Unifiant je ugotovila, da ji je krema izredno pomagala pri izbruhih mozoljev, s katerimi se je zadnjih šest mesecev borila na bradi. V "tistih dneh" v mesecu pa je opazila, da se je veliko manj pik razvilo v vidne mozolje, še tisti, ki so se pojavili, pa so se zelo hitro posušili.

Kaj pa pravi o nanosu kreme?

"Nanos ne bi mogel biti lažji. Kremo nanesem z rokami in zelo hitro se vpije v kožo. Tekstura je lahka, na koži je sploh ni čutiti, vendar kljub temu deluje nekoliko prekrivno. Ni nadomestek za podlago, saj ne prekrije večjih nepravilnost, vendar izravna polt kože in je popolna rešitev za lenobne dni, 'make-up brez make-upa'."

Aleksandra Rosič, Aleksandra Rose blog

1 Aleksandra_Rose mala

Aleksandra si je na svojem blogu Aleksandra Rose dovolila korak iz cone udobja in sprejela izziv, da nekoliko spremeni svojo rutino ličenja. Svojo običajno podlago je za nekaj časa zamenjala z izdelkom Effaclar Duo [+] Unifiant. Po prvem tednu, ko se je spraševala, ali se sploh lahko navadi na tako rahlo prekrivnost, je v drugem tednu presenečeno odkrila:

"Ta zadeva DEJANSKO posuši moje mozoljčke! Huh, kdo bi si mislil, da obstaja izdelek, ki poskrbi, da moje brazgotinice niso tako očitne, obenem pa omogoči moji koži, da diha in je videti kar se da normalno.˝

Vsem, ki se z aknami soočajo le občasno, svetuje, da stopijo iz svoje cone udobja, nekoliko spremenijo svojo rutino in vanjo vključijo Effaclar Duo [+] Unifiant:

"Če se z aknami soočaš le občasno in ne trpiš za kroničnim ˝pica obrazom˝, menim, da je to izdelek zate. Izdelek pomaga koži, obenem poskrbi za naravni sijaj, ponuja pa tudi rahlo prekrivnost. Je super za vsakodnevno uporabo, njegova tekstura pa bo poskrbela, da se bo vsak izdelek, ki ga boš uporabila za njim, koži lepše podal."

Nina Filipič, Nina in the Spring

1 Nina_Filipic mala

Nina, ki piše blog Nina in the spring, je licencirana vizažistka. Všeč ji je, da je Effaclar Duo [+] Unifiant samo nekoliko prekriven, saj tako ohrani naraven videz kože z rahlo rdečico na licih, hkrati pa ji da zelo lep sijaj. Vesela je bila, da izdelek ni povzročil nobene reakcije, zato je zapisala še nekaj besed o njegovi sestavi:

"Ima zelo prijeten vonj, vsebuje pa niacinamid oziroma vitamin B3, ki učinkuje proti povečanim poram, neenakomernemu tenu kože ter pomaga zaustavljati škodo prostih radikalov; salicilno kislino, ki spada pod beta hidroksi kisline in se pogosto uporablja v izdelkih za mastno in aknasto kožo, saj deluje keratolitično; poleg tega vsebuje tudi cink, ki ga prav tako velikokrat najdemo v takšnih izdelkih, saj je zelo učinkovit v boju proti mozoljem; vsebuje pa tudi koristne maščobne kisline: oleinsko in linolno kislino."

Tjaša Deu, vlogerka

1 Tjasa mala crop

Vlogerka Tjaša Deu je svoje misli o korektivni negi Effaclar Duo [+] Unifiant strnila kar v posnetku na Youtubu. Na nego še zlasti prisega v stresnih obdobjih, na primer v času izpitov, ko se mozolji zaradi stresa pojavljajo pogosteje kot sicer.

"Pride kakšen teden, ko te vsi živcirajo in mozolji se začnejo pojavljati eden za drugim. Takrat sem izredno vesela svojega skrivnega orožja, obarvane korektivne kreme Effaclar Duo [+] Unifiant, ki ne samo da prekrije nepravilnosti na moji koži, ampak tudi pomaga, da se koža vrne nazaj v svoje prvotno stanje."

In za konec ...

"Še en hiter selfie za Snapchat ... Aja, pa tokrat mi ni treba uporabiti filtra, da skrijem mozoljčke!" ;)

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke