Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
NOVO
ZA ZELO SUHO KOŽO, NAGNJENO K ATOPIJI IN ALERGIJAM
DOJENČKI – OTROCI – ODRASLI
Novi LIPIKAR Baume Light AP+M obnavlja ravnovesje mikrobioma. V trenutku pomiri kožo in lajša občutek srbenja. Zmanjša pogostost akutnih stanj pri suhi koži in učinkovito preprečuje ponovitev poslabšanja stanja kože. Nahrani kožo in obnavlja kožno pregrado. Formulirano za dojenčke, otroke in odrasle z zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ali alergijam. 
Novi LIPIKAR Baume Light AP+M v trenutku pomiri kožo, nagnjeno k atopiji. Učinkovito lajša občutek srbenja, zmanjša pogostost akutnih stanj pri suhi koži in obnovi ravnovesje mikrobioma. 
Nanesite enkrat dnevno na obraz in telo. Za še boljšo učinkovitost uporabite skupaj z izdelki za umivanje/prhanje LIPIKAR Syndet ali Huile lavante AP+, čez dan pa uporabite Stick AP+, da pomirite občutek srbenja.
Nova dodatna tekstura izdelka Lipikar Baume Light AP+M je lahka in se hitro vpije. Je nemastna in nelepljiva. Omogoča preprosto uporabo tudi na poraščenih predelih kože ter v toplih in vlažnih podnebnih pogojih.
S termalno vodo La Roche-Posay.

NOVA, OKOLJU PRIJAZNA TUBA

La Roche-Posay stremi k temu, da bi bistveno izboljšal svoj ekološki odtis, kar želi doseči z nenehnim zmanjševanjem uporabe plastike za izdelavo embalaže.


NOVI Lipikar Baume Light AP+M je sedaj na voljo v okolju prijazni tubi.


Ta nova generacija embalaže vključuje uporabo kartona s certifikatom FSC (iz trajnostno upravljanih gozdov). Predstavlja enega najnižjih ogljičnih odtisov v kozmetičnih tubah. Vsebuje 60% manj plastike kot povprečna plastična tuba in 16 % manj plastike kot prejšnja tuba izdelka Lipikar Baume AP+M, ki je bila prav tako izdelana z manj plastike.


6 mesecev
 • Črpalka
 • Hranilno
  Proti srbečici
  Proti ponovnemu pojavu
 • Obraz
  Telo
 • Dojenčki
  Otroci
  Odrasli

KLJUČNE SESTAVINE
OGLEJTE SI NOTRANJOST

AQUA POSAE
FILIFORMIS

Ekskluzivni aktivni kompleks za obnovitev ravnovesja mikrobioma kože – nevidnega živega ekosistema kože.

NIACINAMID

Pomirjujoča aktivna sestavina, ki pomaga pomiriti občutek srbenja in obnoviti lipidno pregrado na koži. Primerno za kožo, nagnjeno k atopiji.

Shea butter

Karitejevo maslo, ključna sestavina vseh formul iz linije izdelkov LIPIKAR, slovi po svoji sposobnosti obnavljanja hidrolipidne plasti kože s pomočjo koži sorodnih lipidov.

TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY

Pomirja kožo in lajša občutek nelagodja.
AQUA / WATER ● GLYCERIN ● ISOPROPYL PALMITATE ● BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER ● PROPANEDIOL ● CETYL ALCOHOL ● MYRISTYL MYRISTATE ● ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH ● NIACINAMIDE ● OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT ● CARBOMER ● SODIUM HYDROXIDE ● MANNOSE ● HYDROXYACETOPHENONE ● CAPRYLYL GLYCOL ● VITREOSCILLA FERMENT ● CITRIC ACID ● MALTODEXTRIN ● POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE ● TOCOPHEROL ●

B237057/1

ZNANOST O MIKROBIOMU
ZA BALZAMOM LIPIKAR AP+M

Več kot 10 let smo vodilni strokovnjaki v znanosti o mikrobiomu kože in razvili smo novo učinkovino, Aqua Posae, nežen sev, ki uspeva v termalni vodi.  Naenkrat so rezultati s tem izdelkom prekosili naša pričakovanja: Mikrobiom se je obnovil in ohranil v ravnotežju. 

Pri podjetju La Roche-Posay premikamo meje v negi kože.
Že več kot 10 let svojo energijo osredotočamo na to novo raziskovalno področje znanosti o mikrobiomu.
To je resnično spremenilo naš pristop do nege kože.
Klasična nega kože je zasnovana na korekciji vidnih znakov stanja kože.
Skozi naše študije pa smo prišli do spoznanj o mikrobiomu in ugotovili, da obstaja neviden ekosistem živih bakterij na naši koži.
Ravnovesje med temi različnimi organizmi nosi ključno vlogo za vaše zdravje.

Tako smo uvideli neposredno povezavo:
Če je vaš mikrobiomski ekosistem v ravnovesju, je vaša koža bolj zdrava.
V stanju neravnovesja se težave še stopnjujejo.
Zato smo pomislili na to, da bi našli način, kako ponovno vzpostaviti ravnovesje mikrobioma in našli boljšo rešitev.
Z našimi laboratoriji delamo na področju znanosti o mikrobiomu, da bi razvili novo učinkovino.

Nežen sev, ki uspeva v naši termalni vodi. 
Zmogljiv prebiotik. Imenovali smo ga Aqua Posae.
“ Tukaj lahko vidite originalen sev, shranjen pri -80 stopinjah. Uspeva v termalni vodi in je pod stalnim nadzorom 24 ur na dan. Nato ga prilagodimo tako, da ga lahko implementiramo v naš izdelek v pravi koncentraciji. Ta postopek je patentiran in popolnoma edinstven.”

Ko je bil dodan v naš izdelek, so rezultati prekosili naša pričakovanja:
Mikrobiom se je obnovil in ostal v ravnovesju.
Znaki stanja kože so se dramatično zmanjšali, koža je ostala zdrava.
Pri podjetju La Roche-Posay je naša misija razvijati dermatologijo, ki premika meje  na področju občutljive kože.

Verjamemo, da znanost o mikrobiomu predstavlja spremembo, ki jo ta industrija potrebuje, in nadvudšeni smo da smo v teh spremebah med vodilnimi.

NASVET
STROKOVNJAKA

Spalnica naj bo dovolj hladna in brez vlage. Izogibajte se alergenom, kot so prah, živalska dlaka, tobak… Pred uporabo oblačila operite.

POPOLNA REŠITEV
ZA VAŠO KOŽO

ZMAGOVALNI TRIO LIPIKAR

LIPIKAR je na prvem mestu v Evropi na področju nege in higiene telesa, njihov nabor izdelkov je primeren za nego cele družine, od novorojenčkov do starejših. Z Lipikar Baume AP +, Lipikar Syndet AP + preizkusite vrhunsko rutino nege kože, pomirite, popravite in zaščitite lipidno pregrado kože.
KOŽA, NAGNJENA K ATOPIJI
Lipikar SYNDET AP+ je kremna krema za novorojenčke, dojenčke, otroke in odrasle ...
Preverite
Novi LIPIKAR Baume Light AP+M obnavlja ravnovesje mikrobioma. V trenutku pomiri ...
Preverite

ODKRIJTE OSTALE
IZDELKE IZ PONUDBE

LIPIKAR je na prvem mestu v Evropi na področju nege in higiene telesa, njihov nabor izdelkov je primeren za nego cele družine, od novorojenčkov do starejših.