\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Products

REDERMIC RETINOL

Poudarjene gube. Foto staranje. Intenzivni korektor proti poudarjeni gubam

 • Facebook

“Vidno izboljšanje že po prvem nanosu”

Pri 33-tih, po prekinitvi dolgoletnega jemanja kontracepcijskih tabletk, nočna mora vsake ženske - totalen izbruh hudih vnetnih aken po obrazu. Sledi mrzlično iskanje in testiranje 1001 kreme, ki bi umirila "vojno stanje na obrazu". Edina, ki zares pomaga -LRP Effaclar duo. Super. Ublaži izbruhe, a so ostanejo grdi rdeči madeži ranjene kože. Kaj pa sedaj? "Guglam" in najdem Redemic R, pred leti nagrajeno kremo, z retinolom, cenjeno sestavino, ki skrbi za obnovo kože in glajenje gub. Dejansko se že po prvi uporabi pozna izboljšanje, da krema deluje. Nanašam jo zvečer, ker je izjemno prijetna, ne draži kože in zjutraj veselo preverjam izboljšanje. Koža se dejansko celi, rdečine izginjajo. Še fant je navdušen!! Krema mi je prav vrnila voljo, ker je bilo stanje že tako hudo, da ga je bilo nemogoče prekriti s pudrom. Površina kože je dejansko preoblikovana, ten se počasi izenačuje in tiste gube na čelu - katere gube na čelu že? :) Toplo priporočam, izdelek za čisto desetko!

Read more

  Poudarjene gube se zmanjšajo. Koža je videti bolj gladka. Polt je enakomerna.

  30ml tuba

  Kje lahko kupite izdelek 

  Spletni nakup

   Spletni nakup

   Lastnosti

   RETINOL je znan kot ena od najučinkovitejših aktivnih sestavin za usmerjeno zmanjševanje znakov staranja: poudarjenih gub in starostnih lis. Poudarjene gube se zmanjšajo. Koža je videti bolj gladka. Polt je enakomerna.

   INOVACIJA. Nova okrepljena formula za optimalno učinkovitost: [ČISTI RETINOL + RETINOL S POSTOPNIM SPROŠČANJEM] za učinkovito delovanje proti znakom staranja. HEPES za piling.

   TEKSTURA IN NANOS

   Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne nanašajte na področje okoli oči. Lahka, nemastna in nelepljiva tekoča tekstura.

   Kože ne izspostavljajte UV žarkom ali soncu. Vsakodnevno uporabljajte zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem SPF 15 ali več. Izdelka ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki, ki vsebujejo retinol. Če se po prvi uporabi pojavijo neprijetni občutki , izdelek uporabljajte s premori, da se vaša koža navodi na zdelek.
   REDERMIC RETINOL packshot from Redermic, by La Roche-Posay

   NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

   Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.