\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

Lipikar Baume AP+

Balzam, ki koži vrača lipide
PROTI RAZDRAŽENOSTI. PROTI SRBEČICI.
Zelo suha koža, razdražena koža in koža, ki je nagnjena koža k atopiji.
Dojenčki, otroci in odrasli.

 • Facebook

“ODLIČEN BALZAM ZA SUHO KOŽO IN ATOPIJSKI DERMATITIS”

Moja hčera je imela nekje pri 6 mesecih začetek atopijskega dermatitisa. Pediatrinja nas je poslala k specialistu, ki nam je priporočil LIPIKAR BAUME AP+ BALZAM. Balzam je resnično super, saj se je hčerina koža v kratkem popravila. Koža je bila pomirjena, navlažena, nič več suha in srbeča. Sedaj ni več sledi o atopijskem dermatitisu, balzam pa še vedno uporabljava zlasti pozimi, ko je koža bolj suha. Dajem same pohvale in ga priporočam vsem, ki se borijo z suho in razdraženo kožo. Hvala LA ROCHE POSAY za odlične izdelke <3

Read more

  Takoj pomiri kožo.
  Pripomore k redkejšemu pojavljanju izbruhov izjemno suhe kože.

  Pumpica  400 ml ali tuba  200 ml

  Kje lahko kupite izdelek 

  Spletni nakup

   Spletni nakup

   Lastnosti

   Izjemno suha koža pri dojenčkih, otrocih in odraslih.
   Primerna tudi za občutljivo, zelo suho, razdraženo in kožo nagnjeno k srbečici, ki posledično povzroča praskanje.
   Primerna tudi za kožo, nagnjeno k atopiji in alergijam.
   Lipikar Baume AP+ v trenutku pomiri kožo, ki je nagnjena k atopijskemu ekcemu, ter izredno suho kožo. Ob vsakodnevni uporabi zmanjšuje pogostost izbruhov močne suhosti. Močna suhost kože pri novorojenčkih, dojenčkih, otrocih in odraslih. Občutljiva in zelo suha koža, ki je nagnjena srbenju. Primerno za kožo, ki je nagnjena k atopijskemu ekcemu in alergijam (kontaktni alergeni iz standardnega evropskega testa za ugotavljanje alergije na koži). Primerno tudi za novorojenčke. La Roche-Posayjeva raziskava je pokazala, da ni dovolj preprosto obnoviti zaščitne pregrade kože, da bi trajno pomirili kožo, ki je nagnjena k atopijskemu ekcemu. Potrebno je tudi ponovno uravnotežiti njen mikrobiom, populacijo mikroorganizmov, ki so prisotni na površini kože. Če ta ostane neuravnotežen, čeprav je kožna pregrada ponovno vzpostavljena, se bodo napadi močne suhosti, draženja in srbenja stalno ponavljali.

   LIPIKAR BAUME AP+ z ekskluzivno patentirano aktivno sestavino Aqua Posae Filiformis deluje na dva odločilna dejavnika kože, ki je nagnjena k atopijskemu dermatitisu.
   - Ponovno vzpostavi in stabilizira ravnovesje mikrobioma.
   - Obnovi in ohranja kožno pregrado.
   Vse to v formuli, koncentrirani z Niacinamidom in karitejevim maslom (20 %) ter razviti z uporabo minimalnega števila sestavin, izbranih zaradi svoje učinkovitosti in varnosti.

   UČINKOVITOST IZDELKA

   • Dvakrat nižje tveganje ponovitve faze izbruha.*
   *Klinična študija, 94 oseb s suho kožo, nagnjeno k atopiji, starih od 6 mesecev dalje. Ocena po 4 tednih vsakodnevne uporabe balzama Lipikar Baume AP+ v primerjavi z drugimi emolienti.

   TEKSTURA IN NANOS

   Nanesite enkrat dnevno pri zelo suhi in razdraženi koži na obrazu in/ali telesu, ki jo predhodno očistite z nežnim sredstvom brez mila, kot je Lipikar Syndet.
   1-la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-proti-iritaciji-in-srbecici-obcutljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-obcutljiva-iritirana-koza

   NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

   Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.