1180 x 183 lipikar.jpg

LIPIKAR Baume AP+M

Obnovitveni balzam s trojno učinkovitostjo. Kožo pomiri, preprečuje srbenje in ponovitev poslabšanja stanja kože. Primeren za uporabo pri atopijskem dermatitisu.

“ODLIČEN BALZAM ZA SUHO KOŽO IN ATOPIJSKI DERMATITIS”

Moja hčera je imela nekje pri 6 mesecih začetek atopijskega dermatitisa. Pediatrinja nas je poslala k specialistu, ki nam je priporočil LIPIKAR BAUME AP+ BALZAM. Balzam je resnično super, saj se je hčerina koža v kratkem popravila. Koža je bila pomirjena, navlažena, nič več suha in srbeča. Sedaj ni več sledi o atopijskem dermatitisu, balzam pa še vedno uporabljava zlasti pozimi, ko je koža bolj suha. Dajem same pohvale in ga priporočam vsem, ki se borijo z suho in razdraženo kožo. Hvala LA ROCHE POSAY za odlične izdelke <3

Read more
  • ImgPicto_Za dojenčke, otroke in odrasleZa dojenčke, otroke in odrasle
  • ImgPicto_Izjemna suhost in koža, ki je nagnjena k atopijiIzjemna suhost in koža, ki je nagnjena k atopiji
  • ImgPicto_Obraz in teloObraz in telo
  • ImgPicto_Brez dišavBrez dišav

LIPIKAR Baume AP+M pomaga obnoviti ravnovesje kožnega mikrobioma. V trenutku pomiri kožo in ublaži srbenje. Zaradi njegove učinkovitosti proti ponovitvam simptomov se stanje kože redkeje poslabša. Nahrani kožo in pomaga pri obnovi njene pregrade. Formuliran je za dojenčke, otroke in odrasle z zelo suho kožo, nagnjeno k atopijskemu ekcemu ali alergijam.

400 mL

200 mL

Lastnosti

Izredno suha koža, nagnjena k atopijskemu ekcemu ali alergijam.
Dojenčki, otroci in odrasli.

Lipikar Baume AP+M pomiri izredno suho kožo in olajša srbenje takoj po nanosu. Deluje tako, da ponovno vzpostavi ravnovesje in zaščiti naravno pregrado kože ter trajno zmanjša pogostost izbruhov močne suhosti. Ker je formuliran za največjo toleranco, ga za izboljšanje kakovosti življenja lahko uporablja vsa družina, od dojenčkov do starejših.

UČINKOVITOST IZDELKA

Klinično dokazana učinkovitost, potrjena s 7 kliničnimi študijami, na koži, ki je nagnjena k atopijskemu dermatitisu in alergijam.

82% Izbruh se ni ponovil pri 82% bolnikov, ki so en mesec uporabljali nego LIPIKAR Baume AP+M, v primerjavi s samo 26 % oseb, ki so uporabljale običajno nego*:
* Klinična študija na 50 osebah

Rezultati klinične študije ob uporabi rutine, ki je vključevala nego za umivanje telesa LIPIKAR Syndet AP+**:

Srbenje se je zmanjšalo za –41 %
Pomanjkanje spanja se je zmanjšalo za –42 %
** Klinična raziskava na 51 osebah (odraslih in otrocih) v razdobju 2 tednov ob uporabi izdelkov Lipikar Syndet AP+ in Lipikar Baume AP+M

TEKSTURA IN NANOS

Hitro se vpije v kožo, s čimer olajša in pospeši vsakodnevno nanašanje. Nemasten, nelepljiv končni sloj. 

Nanesite na obraz in telo enkrat dnevno.

Za boljše rezultate kožo očistite z nežnim izdelkom za obnovitev lipidov, ki ne vsebuje mila, kot sta LIPIKAR Syndet AP+ ali LIPIKAR Huile Lavante AP+, čez dan pa po potrebi nanesite LIPIKAR Stick AP+, da ublažite srbenje in suhost.
LIPIKAR Baume AP+M packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

La Roche-Posay priporoča

VAŠA RUTINA ZA Lipikar

Sestavine

ImgIngredient_KARITEJEVO MASLO
KARITEJEVO MASLO

Karitejevo maslo je ključna sestavina v vseh formulah izdelkov LIPIKAR, ki je znana po svojih sposobnostih obnavljanja hidrolipidnega filma kože z lipidi, podobnimi kožnim. Trajnostna pridelava. 100 % karitejevega masla prihaja iz programa družbeno odgovorne pridelave v Burkini Faso.

ImgIngredient_NIACINAMID
NIACINAMID

Pomirjujoča aktivna sestavina, ki pomaga ublažiti občutke srbenja in obnoviti lipidno pregrado na koži. Primerno za kožo, nagnjeno k atopijskemu dermatitisu.

ImgIngredient_TEHNOLOGIJA AP+M [AQUA POSAE + MICRORESYL]
TEHNOLOGIJA AP+M [AQUA POSAE + MICRORESYL]

Ekskluzivna aktivna spojina, ki pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje kožnega mikrobioma – nevidnega živega ekosistema kože.

NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.