LIPIKAR Baume AP+M

Obnovitveni balzam s trojno učinkovitostjo. Kožo pomiri, preprečuje srbenje in ponovitev poslabšanja stanja kože. Primeren za uporabo pri atopijskem dermatitisu.

 • Facebook

“ODLIČEN BALZAM ZA SUHO KOŽO IN ATOPIJSKI DERMATITIS”

Moja hčera je imela nekje pri 6 mesecih začetek atopijskega dermatitisa. Pediatrinja nas je poslala k specialistu, ki nam je priporočil LIPIKAR BAUME AP+ BALZAM. Balzam je resnično super, saj se je hčerina koža v kratkem popravila. Koža je bila pomirjena, navlažena, nič več suha in srbeča. Sedaj ni več sledi o atopijskem dermatitisu, balzam pa še vedno uporabljava zlasti pozimi, ko je koža bolj suha. Dajem same pohvale in ga priporočam vsem, ki se borijo z suho in razdraženo kožo. Hvala LA ROCHE POSAY za odlične izdelke <3

Read more
 • Za dojenčke, otroke in odrasle
 • Izjemna suhost in koža, ki je nagnjena k atopiji
 • Obraz in telo
 • Brez dišav

LIPIKAR Baume AP+M pomaga obnoviti ravnovesje kožnega mikrobioma. V trenutku pomiri kožo in ublaži srbenje. Zaradi njegove učinkovitosti proti ponovitvam simptomov se stanje kože redkeje poslabša. Nahrani kožo in pomaga pri obnovi njene pregrade. Formuliran je za dojenčke, otroke in odrasle z zelo suho kožo, nagnjeno k atopijskemu ekcemu ali alergijam.

400 mL

200 mL

Kje lahko kupite izdelek 

Spletni nakup

  Spletni nakup

  Lastnosti

  Izredno suha koža, nagnjena k atopijskemu ekcemu ali alergijam.
  Dojenčki, otroci in odrasli.

  Lipikar Baume AP+M pomiri izredno suho kožo in olajša srbenje takoj po nanosu. Deluje tako, da ponovno vzpostavi ravnovesje in zaščiti naravno pregrado kože ter trajno zmanjša pogostost izbruhov močne suhosti. Ker je formuliran za največjo toleranco, ga za izboljšanje kakovosti življenja lahko uporablja vsa družina, od dojenčkov do starejših.

  UČINKOVITOST IZDELKA

  Klinično dokazana učinkovitost, potrjena s 7 kliničnimi študijami, na koži, ki je nagnjena k atopijskemu dermatitisu in alergijam.

  82% Izbruh se ni ponovil pri 82% bolnikov, ki so en mesec uporabljali nego LIPIKAR Baume AP+M, v primerjavi s samo 26 % oseb, ki so uporabljale običajno nego*:
  * Klinična študija na 50 osebah

  Rezultati klinične študije ob uporabi rutine, ki je vključevala nego za umivanje telesa LIPIKAR Syndet AP+**:

  Srbenje se je zmanjšalo za –41 %
  Pomanjkanje spanja se je zmanjšalo za –42 %
  ** Klinična raziskava na 51 osebah (odraslih in otrocih) v razdobju 2 tednov ob uporabi izdelkov Lipikar Syndet AP+ in Lipikar Baume AP+M

  TEKSTURA IN NANOS

  Hitro se vpije v kožo, s čimer olajša in pospeši vsakodnevno nanašanje. Nemasten, nelepljiv končni sloj. 

  Nanesite na obraz in telo enkrat dnevno.

  Za boljše rezultate kožo očistite z nežnim izdelkom za obnovitev lipidov, ki ne vsebuje mila, kot sta LIPIKAR Syndet AP+ ali LIPIKAR Huile Lavante AP+, čez dan pa po potrebi nanesite LIPIKAR Stick AP+, da ublažite srbenje in suhost.
  LIPIKAR Baume AP+M packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

  La Roche-Posay priporoča

  VAŠA RUTINA ZA Lipikar

  Sestavine

  v_ingredient_LP52555.jpg
  KARITEJEVO MASLO

  Karitejevo maslo je ključna sestavina v vseh formulah izdelkov LIPIKAR, ki je znana po svojih sposobnostih obnavljanja hidrolipidnega filma kože z lipidi, podobnimi kožnim. Trajnostna pridelava. 100 % karitejevega masla prihaja iz programa družbeno odgovorne pridelave v Burkini Faso.

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
  NIACINAMID

  Pomirjujoča aktivna sestavina, ki pomaga ublažiti občutke srbenja in obnoviti lipidno pregrado na koži. Primerno za kožo, nagnjeno k atopijskemu dermatitisu.

  TEHNOLOGIJA AP+M [AQUA POSAE + MICRORESYL]

  Ekskluzivna aktivna spojina, ki pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje kožnega mikrobioma – nevidnega živega ekosistema kože.

  NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

  Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.