v_header-product_effaclar_2018_INT.jpg (LP52667) (LP21353)

EFFACLAR H krema za umivanje obraza

Pomirjevalna vlažilna krema za umivanje obraza

 • Facebook

“Najboljši!”

Kremo uporabljam dober mesec in do zdaj se je odlično izkazala. Pred njo sem preizkusila veliko gelov in mlek za čiščenje, a mi je večina izsušila kožo, ali pa niso dobro odstranili make-upa. Ker je moja koža mešana, bojujem pa se tudi z razširjenimi porami in občasnimi mozoljčki, sem se odločila preizkusiti Effaclar H. Čeprav je krema lahka, učinkovito odstrani umazanijo in make-up, pri tem pa ne izsuši kože, ampak jo pusti mehko in navlaženo. Tudi izgled kože se je v tem času izboljšal. Priporočila bi jo vsakomur, ki potrebuje nežen, a učinkovit čistilec, ki ne pušča mastnega sloja na koži.

Read more

  Kožno nežno čisti, prečiščuje, pomirja in vrača občutek prijetnosti.

  200ml

  Kje lahko kupite izdelek 

  Spletni nakup

   Spletni nakup

   Lastnosti

   Za mastno kožo, oslabljeno zaradi izsušujočih izdelkov za nego kože.
   Testirano pod dermatološkim nadzorom v kombinaciji s preparati, ki pretirano izsušujejo kožo. Nekomedogeno.

   TEKSTURA IN NANOS

   Inovativna tekstura brez trenja: na dlani ustvarite peno s pomočjo vode in male količine izdelka. Z nežnimi gibi nanesite peno na moker obraz od sredine navzven. Temeljito izperite in posušite kožo brez drgnjenja. Izogibajte se področju okoli oči. V primeru stika z očmi jih nemudoma temeljito izperite.
   1-la-roche-posay-lrp-effaclar-h-krema-pomirjajoca-hidratantna-nega-za-telo-mastna-izsusena-koza-vlazi-koza-izsusena-s-tretmaji-nadrazenost-rdecica-proti-izsusenju

   NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

   Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.