v_header-range_default.jpg

NovoAnthelios KA+ zaščitna krema pred soncem, SPF50+ Zelo visoka zaščita

Izdelek za zaščito kože obraza pred soncem

 • Facebook
 • ImgPicto_Face & neckFace & neck
 • ImgPicto_ Odrasli Odrasli
 • ImgPicto_Zelo visoka zaščitaZelo visoka zaščita
 • ImgPicto_Brez dišavBrez dišav

Pomaga pri preprečevanju poškodb, ki jih povzroča UV sevanje.
Deluje pomirjujoče in pomaga pri obnovi kožne pregrade.
Vodoodporno.

50ml tube

Kje lahko kupite izdelek 

Spletni nakup

  Spletni nakup

  Lastnosti

  Pomaga preprečevati aktinično keratozo.

  ANTHELIOS KA+ SPF50+ / UVA-PF 36 zagotavlja zelo visoko zaščito pred širokim spektrom UV žarkov zahvaljujoč tehnologiji  CELLULAR-DEFENCE TM, ki temelji na patentiranem in fotostabilnem sistemu filtrov.
  Formula zagotavlja optimalno zaščito pred širokim spektrom UVA in UVB žarkov in pomaga preprečevati  poškodbe in  fotostaranje. Antioksidativna formula pomaga zaščititi kožo pred nekaterimi vrstami poškodb, ki so posledica onesnaženja in infrardečega sevanja.

  Obogatena je z NIACINAMIDOM, hranljivo sestavino, ki  pomaga pri obnovi kože in pri odpravljanju posledic poškodbe kože, ki jih povzroča UV sevanje, ter PANTENOLOM, provitaminom, ki pomirja kožo in pomaga obnoviti kožno pregrado. Brez dišav.

  UČINKOVITOST IZDELKA

  Anthelios je že skoraj 30 let vodilni v razvoju revolucionarnih inovacij: UVA filtrov, zaščite širokega spektra, tekstur in tehnologij.

  Klinično dokazana učinkovitost na koži, občutljivi na sonce in na netolerantni koži. Učinkovitost izdelkov iz linije Anthelios je bila dokazana v 31 in vivo kliničnih študijah, ki so jih po vsem svetu izvedli priznani dermatološki strokovnjaki-

  TEKSTURA IN NANOS

  Topna tekstura. Brez belih sledi. S termalno vodo La Roche-Posay.

  Izdelek nanesite neposredno pred izpostavljanjem soncu. V primeru stika z očmi takoj in temeljito sperite z vodo. Izdelek nanašajte pogosto in obilno, da ohranite zaščito, zlasti po plavanju, znojenju ali brisanju z brisačo.

  Čezmerno izpostavljanje soncu je nevarno. Na soncu se ne zadržujte predolgo. Izdelek za zaščito pred soncem ne zagotavlja 100-odstotne zaščite. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Če vsebina več ne izteka iz dozirnika, izdelek pretresite in hkrati stiskajte tubo in pritiskajte dozirnik.
  Anthelios KA+ zaščitna krema pred soncem, SPF50+ Zelo visoka zaščita packshot from Anthelios, by La Roche-Posay

  La Roche-Posay priporoča

  VAŠA RUTINA ZA Anthelios

  Sestavine

  ImgIngredient_CELLULAR-DEFENCE
  CELLULAR-DEFENCE

  Edinstvena patentirana tehnologija, ki združuje filtre za zaščito pred širokim spektrom UV žarkov (SPF50+/UVA-PF36) in antioksidante. Učinkovito preprečuje poškodbe zaradi UV sevanja, fotostaranje, ki so posledica UV sevanja.

  ImgIngredient_NIACINAMID
  NIACINAMID

  Znan tudi kot vitamin B3. Niacinamid je vsestranska aktivna sestavina.

  ImgIngredient_PANTENOL
  PANTENOL

  Ta aktivna sestavina, znana tudi kot provitamin B5, je zelo učinkovita pri obnavljanju kožne pregrade. Deluje blažilno in z vlaženjem ter pomirjanjem izboljšuje elastičnost kože.

  NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

  Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.