TOLERIANE SENSITIVE

Prebiotična vlažilna nega, ki zmanjšuje občutljivost kože.

3337875578486
Oglejte si podrobnosti o izdelku
TOLERIANE SENSITIVE packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Ocena na podlagi preizkušenega vzorca ”

Moja koža se je končno vrnila v normalno stanje! Zjutraj in zvečer komaj čakam, da si jo nanesem na obraz in občutek je odličen.

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ ustvarjena zame! ”

Imam 44 let. Stanje "befor": Če kožo obraza "uščipnem", ne skoči takoj v prvotno stanje, kar pomeni, da ji primanjkuje elastičnosti. Poleg tega so na površini ob določenem kotu svetlobe vidne zelo drobne luskice, ki so znak, da ji primanjkuje vlage. Stanje "after": Toleriane sensitive rešuje prav zgoraj opisane težave. Se hitro vpije, kože ne masti, ne povzroča mozoljev. Gube so zaradi navlaženosti manj vidne. Uporabljam tudi za kožo okoli oči. Podobno se obnese tudi Hydraphase intense legere, mislim da tudi s tem ne morete zgrešiti. Jaz sem se zaljubila v oba.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Popolna nega ”

Krema je hitro vpojna in izjemno vlažilna. Jo tudi malce matira vendar brez občutka zategovanja kože.

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Primerna tudi za bolj zahtevno kožo ”

Sem alergik, atopik, astmatik in imam izredno suho kožo. Lahko bi rekli, da je moja koža zelo zahtevna stranka, ko govorimo o kremah. Ne prenaša dišav, veliko izdelkov je preblagih, da se po njih luščim, nekatere sprožajo izbruhe ali "le" nadležno rdečico. Zelo sem bila vesela, ko sem v test prejela Toleraine Sensitive Cream. Uporabila sem jo pred spanjem - namesto kreme, ki jo redno uporabljam. Lepo je mazljiva in dovolj hranljiva. Ni mi povzročila nobenih sprememb, le gladko, zadovoljno kožo. Lahko jo uporabljam tudi kot podlago za ličila. Priporočam!

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Ocena na podlagi preizkusenega vzorca ”

Prva kremica, po kateri ne cutim pekocega obcutka in srbecice. Izjemno lahka za kozo, primerna tudi pred nanosom licil. Ker imam izjemno obcutljivo kozo, moram biti previdna pri izbiri kreme za obraz. Pri tej sem ze pri prvem nanosu vedela, da s to kremo tezav ne bom imela.

Napisal/-a: 

Starost: 18-24 leta

5

“ Ocena na podlagi preizkušenega vzorca ”

Izdelek Toleriane sensitive me je navdušil že ob prvi uporabi. Imam kombinirano kožo, na določenih delih obraza precej suho, na drugih mastno. Imam tudi težave z teksturo, občutljivostjo in zategovanjem kože. Preizkusila sem že mnogo krem, ampak me do zdaj nobena ni prepričala tako kot me je Toleriane Sensitive. Ob uporabi nisem čutila nobenega zategovanje kože. Krema se je odlično obnesla pod ličili, kar je zame precej redko. Zmanjšala mi je teksturo kože, jo navlažila, zgladila in dala svilen občutek. Najbolj me je presenetilo, da sem lahko kremo uporabila pod ličili in mi ni povzročala mastenja kože, hkrati pa je odlično navlažila suhe predele obraza. Kremo bi priporočala vsem, ki imajo podobne težave s kožo in iščejo primerno kremo za pod ličila.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke