All comments on :
TOLERIANE SENSITIVE

Prebiotična vlažilna nega, ki zmanjšuje občutljivost kože.

3337875578486
Oglejte si podrobnosti o izdelku
TOLERIANE SENSITIVE packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

25 Ocen

5.025

Napisal/-a: 

5

“ Krema, ki ne pozna let ”

Pozdravljeni. Pred kratkim sem nastopila svojo novo vlogo, postala sem mama. Že v času nosečnosti sem se srečevala s težavno kožo obraza, ki je bila pretirano suha, pordela, mi jo je zategovalo, nega v obliki maščobnih tretmajev pa ji nikakor ni ustrezala. Prav nič prijeten občutek. Preizkusila sem marsikaj, povpraševala po nasvetih in se zatekala po pomoč v lekarne in k takšnim ter drugačnim ponudnikom. Žal do konca nosečnosti nisem našla nege, ki bi odpravila neprijetne tegobe. Po porodu sem na kožo obraza malodane pozabila, saj sem ves svoj fokus usmerila k sinku in zadovoljevanju njegovih potreb, postal je središče dogajanj in moje pozornosti. Na glavici so se mu nabirala temenca in klasična nega z olji ni bila učinkovita. Sočasno je dete trpelo tudi za trebušnimi krči, zato sem se odločila za nakup probiotičnih D3 kapljic, katerim je bila kot vzorec priložena Toleriane sensitive krema s probiotično termalno vodo. Po skrbnem prebiranju specifikacij kreme sem izvedela, da je krema namenjena tudi brezskrbni uporabi pri najmlajših. Najprej sem jo preizkusila na svojem obrazu in ostala osupla. Koža je zaživela, zadihala. Končno! V trenutku je bila navlažena, prav nič več suha, pordela in zelo voljna. Kot enega najpomembnejših dejavnikov pa naj izpostavim tudi to, da sem ta rezultat dosegla brez kakršnegakoli dolgoročnega tretiranja kože in njenega maščenja. Prav zato sem še isti hip kremo nanesla tudi na sinovo glavico in seveda, kakopak, pospremljena sem bila z istimi rezultati. Hvaležna sem za to izkušnjo in zagotovo v prihodnje posegam le še po tem izdelku. Zase in za sinka. Vse dobro želim in veliko nadaljnjih uspehov.

Napisal/-a: 

Starost: 20-29 leta

5

“ Ocena na podlagi preizkusenega vzorca ”

Super kremica. Tekstura je bolj negovalna od Toleriane Ultra in pa bolj lahkotna od "rich" verzije. Res dobra kombinacija lahkotnosti in nege. Primerna z uporabo tako zjutraj kot zvečer.

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ ustvarjena zame! ”

Imam 44 let. Stanje "befor": Če kožo obraza "uščipnem", ne skoči takoj v prvotno stanje, kar pomeni, da ji primanjkuje elastičnosti. Poleg tega so na površini ob določenem kotu svetlobe vidne zelo drobne luskice, ki so znak, da ji primanjkuje vlage. Stanje "after": Toleriane sensitive rešuje prav zgoraj opisane težave. Se hitro vpije, kože ne masti, ne povzroča mozoljev. Gube so zaradi navlaženosti manj vidne. Uporabljam tudi za kožo okoli oči. Podobno se obnese tudi Hydraphase intense legere, mislim da tudi s tem ne morete zgrešiti. Jaz sem se zaljubila v oba.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Popolna nega ”

Krema je hitro vpojna in izjemno vlažilna. Jo tudi malce matira vendar brez občutka zategovanja kože.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Primerna tudi za bolj zahtevno kožo ”

Sem alergik, atopik, astmatik in imam izredno suho kožo. Lahko bi rekli, da je moja koža zelo zahtevna stranka, ko govorimo o kremah. Ne prenaša dišav, veliko izdelkov je preblagih, da se po njih luščim, nekatere sprožajo izbruhe ali "le" nadležno rdečico. Zelo sem bila vesela, ko sem v test prejela Toleraine Sensitive Cream. Uporabila sem jo pred spanjem - namesto kreme, ki jo redno uporabljam. Lepo je mazljiva in dovolj hranljiva. Ni mi povzročila nobenih sprememb, le gladko, zadovoljno kožo. Lahko jo uporabljam tudi kot podlago za ličila. Priporočam!

Napisal/-a: 

Starost: 20-29 leta

5

“ Ocena na podlagi preizkusenega vzorca ”

Prva kremica, po kateri ne cutim pekocega obcutka in srbecice. Izjemno lahka za kozo, primerna tudi pred nanosom licil. Ker imam izjemno obcutljivo kozo, moram biti previdna pri izbiri kreme za obraz. Pri tej sem ze pri prvem nanosu vedela, da s to kremo tezav ne bom imela.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke