Lipikar mleko za telo

Mleko za telo, ki koži vrača lipide. Preprečuje suho kožo.
Brez parabenov. Brez dišav.

3337875549615
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-mjeko-za-telo-proti-suhosti-proti-zategovanju-vraca-kozi-lipide-hidratacija-obcutljiva-suha-koza

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Vrhunsko mleko za telo ”

Nad losionom La Roche Posay Lipikar Lait sem zelo zadovoljna, saj ima moj 21mesečnik težave s suho kožo. Že po dveh testerjih, ki sem jih imela priložnost sprobati, se mu je stanje izboljšalo. Skupaj z losionom uporabljam tudi la Roche Posay Lipikar Syndet kremni gel za tuširanje, ki je prav tako za suho kožo, tako da nam končno nekaj pomaga. Koža je mehka, zelo mi je všeč, ker je skoraj brez vonja in je tako primeren za malčke, koža pa je navlažena. Skratka losion presega moja pričakovanja.

Napisal/-a: 

5

“ Najboljše mleko za telo! ”

Super izdelek! Zelo dolgo sem iskala kremo oz. mleko za telo, ki bi pomagala mojemu 2 leti staremu malčku pri občasnih težavah, ki so se pojavljale zaradi atopijskega dermatitisa. Preizkusila sem res ogromno različnih krem (naravnih, iz lekarne, tudi na recept, ki ga je predpisala pediatrinja), ampak nič ni odpravilo težav tako hitro in učinkovito, kot ta La roche-posay-jev izdelek. še sama nisem mogla verjeti! V glavnem odkar uporabljamo to kreme, sploh nimamo več težav s kožo! Zelo priporočam!

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke