Lipikar mleko za telo

Mleko za telo, ki koži vrača lipide. Preprečuje suho kožo.

3337875549615
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-mjeko-za-telo-proti-suhosti-proti-zategovanju-vraca-kozi-lipide-hidratacija-obcutljiva-suha-koza

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Super losjon za poletne dni ”

Losjon ima lahko teksturo in se hitro vpije - kar je za poletje suuuper. Hkrati pa je še vedno negovalen, kožo nahrani in jo naredi mehko. Osebno pozimi uporabljam LIPIKAR BAUME AP+ , a se je izkazalo da je za poletne tople dni prebogat, tako da super da obstaja nekaj lahkotnega. Všeč mi je tudi, da praktično nima vonja.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Najboljse za mleko za telo Lipikar ”

Z eno besedo: Najboljše. Po dolgem testiranju razlicnih krem za teli sem koncno najdla eno, ki mi je pisana na kozo. Mleko za telo Lipikar je najboljsa nega za mojo občutljivo kozo. Prav tako za moja sinova, stara 15 in 7 let, ki sta obcutljivo kožo podedovala po mami. Nic vec zategovanje kože, srbečice in rdecih flekcev. Hvala za ta cudovit izdelek. Moja koža ga topli priporoča😉

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Vrhunsko mleko za telo ”

Nad losionom La Roche Posay Lipikar Lait sem zelo zadovoljna, saj ima moj 21mesečnik težave s suho kožo. Že po dveh testerjih, ki sem jih imela priložnost sprobati, se mu je stanje izboljšalo. Skupaj z losionom uporabljam tudi la Roche Posay Lipikar Syndet kremni gel za tuširanje, ki je prav tako za suho kožo, tako da nam končno nekaj pomaga. Koža je mehka, zelo mi je všeč, ker je skoraj brez vonja in je tako primeren za malčke, koža pa je navlažena. Skratka losion presega moja pričakovanja.

Napisal/-a: 

5

“ Najboljše mleko za telo! ”

Super izdelek! Zelo dolgo sem iskala kremo oz. mleko za telo, ki bi pomagala mojemu 2 leti staremu malčku pri občasnih težavah, ki so se pojavljale zaradi atopijskega dermatitisa. Preizkusila sem res ogromno različnih krem (naravnih, iz lekarne, tudi na recept, ki ga je predpisala pediatrinja), ampak nič ni odpravilo težav tako hitro in učinkovito, kot ta La roche-posay-jev izdelek. še sama nisem mogla verjeti! V glavnem odkar uporabljamo to kreme, sploh nimamo več težav s kožo! Zelo priporočam!

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke