All comments on :
Lipikar Stick AP+

Stik proti srbenju. Proti draženju. Proti praskanju.
Koža, ki je nagnjena k atopiji. Dojenčki, otroci in odrasli.

3337875566254
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-stick-ap-+-stik-proti-srbecici-proti-praskanju-atopija-suha-nadrazena-koza

7 Ocen

4.57

Napisal/-a: 

5

“ Top krema ”

Vedno pride prav, ko koža srbi. Uporabljam jo sama in tudi hčerkici pride prav :) Prav dobro se počutim ob nanosu in pogledu na ne srbečo kožo. Je priročna in jo lahko imaš vedno s seboj.

Napisal/-a: 

4

“ prva pomoč pri srbenju ”

Domiselna embalaža omogoča hitro in natančno aplikacijo stika na kožo. Mazanje po srbečem mestu je prijetno in srbenje omili že sam nanos, ob tem pa se ne umažemo. Tudi po atopičnih žariščih krema ne peče in zmanjša občutek zategovanja. Kožo lepo zmehča. Njegova majhnost je priročna, saj stoji v vsak žepek ali torbico, se pa bojim, da ga bo (pre)hitro zmanjkalo.

Napisal/-a: 

4

“ priročnost in hitri učinek ”

Lipikar Stick smo dobili v testiranje pri hčerki (2,5 let), ki ima težave s srbečico po licih in trebuhu. Uporaba zgolj Stick-a iz linije Lipikar AP+ nam je dejansko po treh dneh mazanja kože ob pojavu srbečice že močno ublažil težave, vendar pa se je izkazalo, da je pri nas nujna tudi uporaba še ostale linije (Baume AP+, ..) , da smo lahko srbečico ˝zminimalizirali˝na znosno situacijo. Hčerki je mazanje v Sticku bolj zabavno, kot ji je mazanje s samo kremo.

Napisal/-a: 

5

“ Prirocen in ucinkovit ”

Izdelek je v super prirocni embalazi in ga lahko vzames s sabo povsod. Nasa 3 letnica ga zeli kar sama nanesti na problematicne dele telesa. Super je, ker ga ni treba mazati s prsti, torej roke ostanejo ciste in suhe. Ga uporabljamo v kombinaciji z Lipikar Gelom za umivanje, za nego koze uporabljamo Lipikar Fluid. Zarisca pa se potem premazemo s tem stikom. Zaenkrat smo zelo zadovoljni in uspesno vzdrzujemo kozo.

Napisal/-a: 

4

“ Hitra rešitev proti srbenju ”

Izdelek nam se že od začetka zdel zanimiv in tudi moj 7-letni sin pove, da se je ob uporabi počutil dobro. Hitro se je navadil nanj in z veseljem ga je uporabljal. Vsakič ko ga je prijelo, da bi se popraskal, smo ga hitro spomnili na stik. Mislim, da je izdelek zelo priročen, prijeten in ugoden. Pri kremah je pač tako, da so mastne še druge stvari zaradi mazanja. Stick je pa enostaven za nanašanje in obenem deluje blagodejno na suho, razdraženo in srbečo kožo. Priporočam vsem, ki imajo težave z atopično kožo.

Napisal/-a: 

4

“ Učinkovit in priročen ”

Z izdelkom smo zadovoljni. Uporabljal ga je otrok, ki je atopik. Nanos je enostaven, zelo priročno je tudi, ker je majhen in ga lahko nosimo s seboj. Največja prednost pa je, da ga otrok lahko nanese sam in mu je tudi zanimivo- se zamoti in vsaj malo odmisli srbečico. Zmanjšalo je srbečico in navlažilo kožo.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke