HYALU B5 SERUM

Nova nega proti gubam in za polnost občutljive kože.

3337875583626
Oglejte si podrobnosti o izdelku
HYALU B5 SERUM packshot from Hyalu B5, by La Roche-Posay

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Ekstra zadovoljna! ”

Serum uporabljam že drugi mesec in rezultat je odličen. Moja koža na obrazu je mehka in sijoča, brez suhih madežev, s katerimi sem imela težave pred uporabo Hyalu B5. Hvala, da ste mi poslali tester, sedaj sem kupila že tretjo stekleničko.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Hyalu B5 ekstra dober serum! ”

Serum uporabljalm 3 tedne, dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) Moja izkušnja pred uporabo tega izdelka: imam kombinirano kožo, ki izgleda utrujena, dolgočasna in neuravnotežena, mastna področja so zelo moteča. Suhi deli lahko postanejo zelo suhi. Iskala sem izdelek, ki lahko odpravi vse te težave. Moje izkušnje po uporabi tega izdelka: Tekstura je lepa. Potrebujete majhno količino, da pokrijete celoten obraz. Ne draži moje kože. Vonj je dober, normalen, ni premočan. Opazila sem, da se je moja koža izboljšala, definitivno je bolj uravnotežena, imam kombinirano kožo in suhi deli so bolj hidrirani. Koža je svetlejša, zdrava in sveža. Priporočam ta izdelek, odličan je!

Napisal/-a: 

Starost: 50-59 leta

5

“ HYALU B 5 SERUM ”

HYALU B5 SERUM uporabljam že več kot mesec dni zjutraj in zvečer. Moja koža na obrazu, vratu in dekolteju je bila utrujena in pusta. Po enomesečni uporabi je zacvetela kot pomlad. Opažam, da je bolj sveža, videz kože je lepši, kot, da je obnovljena. Gube so se ublažile in niso več tako globoke. Koža obraza, vratu in dekolteja je bolj prožna in voljna. Videti je sveža in zdrava. Samo par kapljic seruma je dovolj in nežno masiranje. Vonj seruma je zelo prijeten in nanašanje daje prijeten takojšnji občutek vlaženja. Zelo sem zadovoljna s tem izdelkom. Priporočam!

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Ocena ”

Že po parih vnosih se koža vidno izboljša, gube so manjše. Odlično.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Ocena ”

Izdelek skrbno in nežno vpliva na delovanje kože, ki ima zaradi zunanjih vplivov in vplivom staranja višje tveganje za izgubo elastičnosti, voljnosti, polnosti in privlačnega videza. Serum je obogaten z vitamini in hialuronsko kislino, kar koži vrača mladost in živost.

Napisal/-a: 

5

“ Top serum ”

Ker imam zelo suho kožo, je serum prava odločitev za nego moje kože. Hitro se vpije, a kljub temu koža ostane navlažena in mehka. Ker vsebuje hialuronsko kislino pa so se mi po večkratni uporabi tudi zmanjšale gubice in koža je postala bolj prožna ter napeta. Moja koža je regenerirana in hvaležna :)

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke