Panel 1:
Panel 1:
NOVO
PROTI NEPRAVILNOSTIM
KOREKCIJSKI IZDELEK ZA VSAKODNEVNO UPORABO ZA ZAŠČITO MASTNE KOŽE PRED SONCEM
Nova generacija izdelkov za zaščito pred soncem, ki ščiti pred fotostaranjem, ki ga povzroča vsakodnevna izpostavljenost soncu, in pomaga blažiti vidne nepravilnosti. Zagotavlja zaščito pred širokim spektrom UV-žarkov, onesnaženjem in oksidacijo ter dermokozmetične aktivne sestavine, kot so salicilna kislina, niacinamid in cink.Po desetletjih raziskav je La Roche Posay pridobil pomembna spoznanja o vplivih UV-žarkov na koži, zlasti ko so povezani z nečistočami in oksidacijo, zaradi česar nastajajo vidne in nevidne poškodbe, kot so temni madeži, gube in izguba elastičnosti.
Končno smo razvili izdelek, ki ščiti vašo kožo, obenem pa odpravlja obstoječe poškodbe s klinično dokazanimi rezultati ter zagotavlja prijetno teksturo.
Za vsakodnevno uporabo nanesite na čisto kožo kot zadnji korak rutine za nego kože. Izogibajte se predelu okrog oči. V primeru stika z očmi takoj temeljito izperite.
ŠČITI
Ta izdelek ponuja nova linija CELLOX-B3 TECHTM z drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL) in je zasnovan za zmanjšanje poškodb celic, ki jih povzročajo UVA-/UVB- in infrardeči žarki ter onesnaženje. Zagotavlja zaščito širokega spektra, odbija delce onesnaženja in preprečuje njihovo vezavo na kožo ter ščiti pred oksidativnim stresom, ki ga povzročajo onesnaženost in infrardeči žarki.

POPRAVLJA
Učinkovita nega kože proti nepravilnostim z dermokozmetičnimi aktivnimi sestavinami [salicilna kislina + niacinamid + cink + AirliciumTM]

-29%  zmanjšane nepravilnosti na koži**

–11 % RAVEN SEBUMA**

80 % VPRAŠANIH BREZ OPAŽENIH NEPRAVILNOSTI NA KOŽI***

*Klinično preskušanje – 40 prostovoljnih udeležencev – 4 tedni
**Instrumentalno preskušanje – 40 prostovoljnih udeležencev – 4 tedni
***80 % vprašanih ni opazilo nepravilnosti do 3 mesece – klinično preskušanje – 4 tedni uporabe + 3 meseci naknadnega delovanja – 40 prostovoljnih udeležencev.
Krema v gelu. Mat končni učinek do 12 h. Brez mastnega občutka. Koži omogoča, da diha.


12 mesecev
KLJUČNE SESTAVINE

OGLEJTE SI NOTRANJOST

AQUA / WATER ● GLYCERIN ● PANTHENOL ●  PROPANEDIOL ● PENTYLENE GLYCOL ● SODIUM HYALURONATE ● SODIUM ACETYLATED HYALURONATE ● ADENOSINE ● COPPER GLUCONATE ● HYDROLYZED HYALURONIC ACID ● CAPRYLYL GLYCOL ● CITRIC ACID ● TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

N292036/1

DOKAZANO

Anthelios je že več kot 25 let pionir na področju revolucionarnih inovacij: UVA filtri, zaščita širokega spektra, teksture in tehnologije.
barres
Klinično dokazana učinkovitost na koži, ki je občutljiva ali intolerantna na sonce. Učinkovitost izdelkov Anthelios je bila dokazana z 31 kliničnimi študijami, ki so jih in vivo izvedli svetovno priznani dermatološki strokovnjaki za fotodermatologijo.

KATERO
POTREBUJETE?