Pričevanja

"Tista neprivlačna rdeča
znamenja so zdaj stvar preteklosti!"

Img_"Tista neprivlačna rdeča  znamenja so zdaj stvar preteklosti!"

S prvimi znaki staranja in zaradi temperaturnih sprememb je Emilijin obraz trpel za neprivlačno razpršeno rdečico in vidnimi žilami. Po obisku dermatologa in z uporabo posebnih izdelkov je njena koža ponovno pridobila svežino. Preberite si njeno pričevanje.

Kontekst

Emilija, ali ste vedno imeli občutljivo kožo?

Moja koža je bila vedno naravno tanka in zelo občutljiva, vendar brez posebnih težav. Zanjo sem skrbela zgolj z dnevno vlažilno kremo. Vendar sem pred nekaj meseci opazila nekaj sprememb in moja koža je postala veliko bolj občutljiva kot prej ...

Simptomi

Natančneje, kako se je ta občutljivost odražala?

Predvsem sem opazila pojav rdečice na mojem obrazu, zlasti na ličnicah. Pojavile so se celo vidne žile okoli stranic nosu. Prav tako sem opazila, da sonce ali temperaturne spremembe na splošno dodatno poslabšujejo to rdečico ... Da ne omenjam stresa ali čustvenih odzivov, ki so mi takoj povzročili zardevanje in navale vročine! Na kratko, zdelo se mi je, da je moja koža postala bolj občutljiva in se je sčasoma le še poslabšala: tudi z veliko količino pudra nisem mogla prikriti svoje rdečice.

Rešitev

Torej, kaj ste se odločili storiti?

Po maminem nasvetu sem odšla k dermatologu. Pojasnil mi je, da imam posebej občutljivo kožo, ki je nagnjena k eritro-rozacei. Za nego kože mi je zato predpisal zeleno obarvano kremo proti rdečici, ki idealno prekriva rdečico. Poleg tega mi je svetoval, da zamenjam moje običajno milo za nežno čistilno mleko.
Svežina moje kože je bila popolnoma prenovljena in tista neprivlačna rdeča znamenja so zdaj stvar preteklosti ...

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke