toleriane-new-banner-product-si

TOLERIANE ULTRA

Vlažilna nega za občutljivo, netolerantno kožo in kožo, ki je nagnjena k alergijam.

“Hvala za to čudovito kremo”

Poleg Effeclar kreme in Lipikar baume ap+, je toleriane ultra vedno v moji kopalnici. Sem nagnjena alergijami. In se to odraža tudi na mojo kožo obraza. Je zategnjena, ne prenaša vse te dodatke v kremah in reagira zelo, zelo grdo. Toleriane po prvem nanosu takoj navlaži kožo in olajša občuteg zategnjenosti. Po redni uporabi je zategnjenost in razdraženost izginila. Je pa super občutek ko se lahko nasmejete brez da bi vas koža na obrazu zategovala, ali da se zjutraj zbudite z meko in nenadraženo kožo.

Read more

  Intenzivno in dolgotrajno pomirja vsakodnevne občutke neudobja, ki jih doživljajo osebe z alergično ali netolerantno kožo.

  100% hermetična steklenička, 40ml.

  Lastnosti

  Alergična ali netolerantna koža
  Njegova formula je resnična formulacijska mojstrovina: izjemno minimalistična, brezkompromisna in zelo varna. Formula, izluščena do bistva, z minimalno količino sestavin in brez vsakršnih potencialno dražilnih ali alergenih snovi. Ultra minimalistična formula z intenzivno pomirjevalno močjo zahvaljujoč Neurosensinu, aktivni učinkovini, ki ciljano deluje na mehanizme draženja kože. Okrepljeno pomirjevalno delovanje zahvaljujoč novi kombinaciji z naravno pomirjevalno in protidražilno termalno vodo La Roche-Posay. Nekomedogen izdelek. Ultra visoka toleranca. Preizkušeno na netolerantni koži.

  UČINKOVITOST IZDELKA

  1. Takojšnje olajšanje: koža je pomirjena in razdraženost ublažena.
  2. Dolgotrajno olajšanje po 4 tednih: razdraženosti in pekoči občutki izginejo.
  3. Toleranca: formula je preizkušena na koži, občutljivi na več dejavnikov, ki reagira na najmanj dva alergena, navedena v evropskih standardih ter v skladu z edinstvenim protokolom, ki nič ne prepušča naključju: 48-urni nanos pod okluzivnim obližem; dvakrat na dan v razdobju 4 tednov.

  TEKSTURA IN NANOS

  Nanesite po obrazu in vratu zjutraj in zvečer.
  1-la-roche-posay-toleriane-ultra-intenzivna-pomirjajoca-nega-krema-za-obraz-netolerantna-koza-alergije-pomirjajoce-delovanje

  NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

  Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.