Panel 1:
Panel 1:
NOVO
ZA KOŽO, NAGNJENO K ALERGIJAM, ALI IZREDNO OBČUTLJIVO KOŽO.
ZA SUHO DO ZELO SUHO KOŽO.
SUHOST, PORDELOST, OBČUTEK NELAGODJA, PEKOČ OBČUTEK 
Krema TOLERIANE Dermallergo Creme je vlažilna krema za vsakodnevno uporabo na koži, nagnjeni k alergijam. Zahvaljujoč znanstvenim spoznanjem o mikrobiomu. Takoj navlaži in pomiri razdraženo kožo. S takojšnjim delovanjem proti pordelosti in staranju.
Preizkušena na koži, nagnjeni k alergijam. Hipoalergena formula.

*V ponudbi znamke La Roche-Posay.

KAKO SE UPORABLJA: 
Nanesite na očiščeno kožo obraza, na območja okoli oči in vratu, zjutraj in zvečer.
Bogata in gladka tekstura s termalno vodo La Roche-Posay.
Vlažilna krema za vsakodnevno uporabo na suhi do zelo suhi občutljivi koži, nagnjeni k alergijam, obogatena z našo inovacijo Sphingobiomom, ki ugodno krepi mikrobiom in Neurosensinom, ki deluje na znake neugodja in občutljivosti kože. Neurosensine, ki deluje na znake razdraženosti in občutljivosti kože. Termalna voda La Roche-Posay pa naravno pomirja in deluje proti draženju. 

Primerno za kožo, nagnjeno k alergijam, in zelo občutljivo kožo. Zagotavlja 48-urno vlaženje. Obnavlja in ščiti kožno pregrado že prvo uro po nanosu.*

Prva vlažilna krema za suho do zelo suho občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam, znamke La Roche-Posay. Hipoalergena in alergološko testirana formula.

*klinično preizkušeno na 24 ženskah kavkazijskega porekla, starih od 18 do 65 let
Formula, preizkušena pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Vsebuje 0 % alkohola in 0 % dišav. 

Oblikovana s pomočjo naše inovacije, Sphingobiome, izvlečka bakterije, ki spodbuja delovanje mikrobioma. 

V ultrahermetičnem pakiranju, ki izdelek ščiti pred kontaminacijo, oksidacijo in zasušenimi ostanki ter preprečuje nastanek odpadkov. Omogoča izjemno minimalistično formulacijo in optimalen nadzor. Nekomedogeno. 


12 mesecev