All comments on :
TOLERIANE ULTRA

Intenzivna pomirjevalna nega.

3337872412486
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-toleriane-ultra-intenzivna-pomirjajoca-nega-krema-za-obraz-netolerantna-koza-alergije-pomirjajoce-delovanje

2 Ocen

5.02

Napisal/-a: 

5

“ Hvala za to čudovito kremo ”

Poleg Effeclar kreme in Lipikar baume ap+, je toleriane ultra vedno v moji kopalnici. Sem nagnjena alergijami. In se to odraža tudi na mojo kožo obraza. Je zategnjena, ne prenaša vse te dodatke v kremah in reagira zelo, zelo grdo. Toleriane po prvem nanosu takoj navlaži kožo in olajša občuteg zategnjenosti. Po redni uporabi je zategnjenost in razdraženost izginila. Je pa super občutek ko se lahko nasmejete brez da bi vas koža na obrazu zategovala, ali da se zjutraj zbudite z meko in nenadraženo kožo.

Napisal/-a: 

5

“ Pekoča koža obraza ”

2 leti nazaj, me je koža na obrazu pekla in skelela. Po nasvetu vaše predstavnice sem začela obraz čistiti z micelarno vodo, vlažiti s termalno vodo in nanašati TOLERAINE ULTRA. Čez poletje pa koristim kremico TOLERAIN FLUID. Koža se je umirila, več ne peče, vsi meseci pekoče kože, ko sem na njo nanašale vse mogoče kreme, ki niso pomagale, so pozabljeni. Kreme TOLERAIN več ne menjam!! Sedaj za čiščenje uporabljam še Fiziološki gel za čiščenje in dodatno vlažim s Hydreana Legere. Hvala LRP!!!

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke