v_header-product_effaclar_2018_INT.jpg (LP52667) (LP21353)

Effaclar Micelarna voda

Za mastno in občutljivo kožo.

“Svežina na obrazu”

Ta micelarna vodica je res enkratna. Zelo učinkovita pri odstranjevanju ličil - ni mi treba porabiti polovico paketa vatk zato, da se znebim ličil, nežna do kože - koža je po uporabi mehka, ne zateguje. Še posebej sem navdušena nad njo v teh mrzlih dneh, ko se moja koža iz mešane/mastne spremeni v suho (oz. povrhnjica kar naenkrat postane izjemno suha, pojavijo se mi luske), jo ta izdelek ohranja navlaženo, mehko in nudi dobro podlago za nanos naslednje nege ter ličil. Super izdelek, definitivno vredno nakupa. V moji košarici se bo definitivno še znašel (upam, da mogoče tudi pod božično smrekco). :)

Read more

  Čisti povrhnjico.

  200/400 ml steklenička

  Lastnosti

  Mastna in občutljiva koža.
  EFFACLAR Čistilna micelarna voda nežno čisti kožo zahvaljujoč izbranim čistilnim učinkovinam, ki spoštujejo občutljivo kožo. Odstrani nečistoče in odvečni sebum, kožo pa pusti čisto in svežo. S pomirjevalno termalno vodo La Roche-Posay, ki preprečuje draženje - pH 5,5

  TEKSTURA IN NANOS

  Nanesite na obraz zjutraj in/ali zvečer. Bombažno blazinico prepojite s Čistilno micelarno vodo ter očistite obraz in vrat. Kožo nežno posušite s čisto brisačo ali bombažno blazinico.

  NAŠA PREDANOST K VARNOSTI

  Varnostni standardi, ki presegajo mednarodne kozmetične predpise.