All comments on :
Toleriane Sensitive Riche

Za občutljivo suho kožo.

Oglejte si podrobnosti o izdelku
Toleriane Sensitive Riche  packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

3 Ocen

5.03

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Kraljica med kremami ”

Krema je z eno besedo VRHUNSKA! Navlaži kožo pomiri jo nahrani jo. Idealna pod ličili ne izsuši kože...z eno besedo KRALJICA med kremami. Ne menjam.

Napisal/-a: 

5

“ Tolerine krema ”

Krema je z eno besedo vrhunska!:) Dolgo časa sem iskala kremo za obraz, ki bi bila kos moji izjemno suhi koži. Lepo se vpije in ne pušča nobenih sledi. Moja koža je po uporabi navlažena še dogo časa. Prav tako je mehka in svilnata na dotik. Všeč mi je ker je brez vonja in alkohola, zato jo lahko uporabljajo tudi otroci. Sedaj uporabljam že tretjo tubo kreme in zaenkrat me še ni razočarala :)

Napisal/-a: 

5

“ Kuba ”

Moja situacija: suha in zategnjena koža. To kremico uporabljam že nekaj let, mojega vsakdana brez nje ni. Mojo kožo navlaži, pomiri in prijetno odišavi, je pa tudi zelo lahkotna, kar mi je najbolj všeč. Vzamem jo prav povsod, tudi na vsako potovanje. Oktorba je bila to Kuba. Moja izkušnja? Na Kubi je nisem niti enkrat uporabila, vlažnost v zraku je namreč tako visoka, da je tudi moja suha in zategnjena koža bila pomirjena. Super! Toleriane Sensitive Riche torej na mojo kožo vpliva enako kot 14 dni sproščanja na Kubi. ;))

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke