All comments on :
TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY

Pomirjevalna, mehčalna termalna voda

3433422404403
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-termalna-voda-obcutljiva-nadrazena-koza-antioksidans-pomirjajoce-sredstvo-za-obraz

4 Ocen

5.04

Napisal/-a: 

5

“ Čudovit izdelek za zrelo kožo ”

La Roche Posay termalna voda mi je všeč, ker pomiri kožo in jo zmehča. Vsebuje kombinacijo mineralov in elementov, kar deluje tudi antioksidativno na kožo. Torej dva izjemna učinka v enem izdelku. Poleti potrebuješ samo La Roche Posay termalno vodo.

Napisal/-a: 

5

“ Poletna ljubezenska zgodba ”

Moja ljubezenska zgodba z La Roche Posay termalno vodo se začne vsako poletje, ko pridejo tudi visoke temperature. Moja koža poleti zahteva drugačno nego. Všeč mi je, kako La Roche Posay termalna voda osveži mojo kožo in jo takoj pomiri. Deluje tudi, kot antioksidant, kar je pri negi kože vedno dodatni bonus. Čudovit občutek je, ko je vroče in veš, da imaš v torbici rešitev, ki me bo celo osvežila. Moja ljubezen poleti je definitivno La La Roche Posay termalna voda. <3 <3 <3

Napisal/-a: 

5

“ Termalna voda ”

Kar nekaj časa sem prezivela v bolnišnici. Vsakodnevno sem spremljala kako moja koža postaja izsušena, pusta, brez sijaja skratka videz moje kože je bil nezdrav.Termalna voda mi počasi vrača videz ki sem ga imela prej. Koža je spet navlažena, vrača se sijaj, svež videz kože, predvsem pa moja koža izgleda bolj mladostno in zdravo. Presvsem pa je termalna voda prava osežitev teh vročih poletnoh dneh. Uporabljam jo tudi kot fiksator makeupa in s tem podaljšam njegovo obstojnost.

Napisal/-a: 

5

“ termalna voda ”

Imam zelo obćutljivo kožo. Pojavlja se mi rdečica, izpuščaji..Poleti je moja koža še toliko bolj občutljiva kadar sem na soncu. Takrat vedno uporabljam termalno vodo La roche-posay, ker je super..Koža se takoj pošuti bolje, pekoč občutek se pomiri, rdečica izgine..tako, da bi izdelek priporočala vsem z občutljivo kožo, pa še super je za osvežitev celega telesa ko je res vroče.

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke