Serozinc

RAZTOPINA CINKOVEGA SULFATA. ČISTI IN POMIRJA KOŽO.

Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-rosaliac-uv-legere-hidratantna-nega-proti-rdecici-krema-za-obraz-spf-15-reaktivna-koza-normalna-mastna-neutralizira-rdecico-lahka

Napisal/-a: 

Starost: 50-59 leta

5

“ Serozinc je krasna nežna vlažilna meglica ”

Serozinc je krasna nežna vlažilna meglica za mojo mešano kožo z mastno T cono in povečanimi porami. Obožujem meglico, ki se nežno razprši iz stekleničke. Raztopina je sestavljena iz francoske termalne vode, kateri je dodan cinkov sulfat in sol. Je popolnoma brez vonja, okus pa je malo slan, to vem ker mi je prišla raztopina na ustnice in sem okusila nežno slanost. Uporabljam ga kot toner po čiščenju kože zjutraj in zvečer in tudi za utrjevanje ličil. Absorbira se zelo hitro. V času uporabe sem opazila, da imam bistveno manjše pore, koža je navlažena, neprijetnega leska T cone pa skoraj ni več. Ko sem si ga napršila prvič, sem pomislila, saj to je navadna voda in ne bo nič od njega a sem že po drugem dnevu opazila njegov učinek na mojo kožo, ki je bila pomirjena in bolj sveža. Izdelek mi bo prišel prav tudi v poletnih dneh za osvežitev obraza. Izdelek bom še kupila, ker mi je všeč.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ super pomiri kožo in je ne izsuši ”

Razpršilo uporabljam v kombinaciji z drugimi Efaclar izdelki (micelarna, gel za ćiščenje, BB krema) in je odličen za pomiritev kože, predvsem je ne izsuši, hitro se posuši in skrbi za zmanjšanje leska. Uporabljam ga zjutraj po čiščenju in pred nanosom ličil.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke