All comments on :
NUTRITIC INTENSE Riche

Hranilna krema za globinsko preoblikovanje kože

3337872413575
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-nutritic-intense-riche-hranilnila-krema-za-globoko-obnavljanje-koze-zelo-suha-koza-nega-za-obraz-pomirjujoc-ucinek-obcutljiva-koza

2 Ocen

5.02

Napisal/-a: 

Starost: 50-59 leta

5

“ Neverjetna krema La Roche Posay Nutritic Intense Riche ”

Krema La Roche Posay Nutritic Intense Riche je nekaj najbolšega kar se mi je zgodilo. :) Moja koža je zelo občutljiva in suha. Dolgo sem iskala primerno dnevno kremo, ki bi nahranila mojo kožo in ji dala naravni sijaj. Krema La Roche Posay Nutritic Intense Riche mi je podarila točno tak rezultat. Moja koža je mehka, nežna na otip, ima naravni sijaj in dobila sem veliko komplimentov. Pravtako mi je zelo všeč, da ne vsebuje parabenov, je izjemno hranilna in vsebuje lipide. Res sem srečna, da sem otkrila tako čudovito kremo La Roche Posay Nutritic Intense Riche in se veselim nadaljni uporabi ter vse bolj sijoči koži. Hvala vam La Roche Posay :)

Napisal/-a: 

5

“ Najboljša krema za suho kožo! ”

Krema ki si absolutno zasluži naziv BEST BUY:) Krema ki me je rešila nenehnega zategovanja kože, ki se ga nisem mogla znebiti z nobeno drugo kremo! Moja koža je prijetna na otip, mehka in sijoča. Najboljše pa je, da nudi občutek udobja na koži kar ves dan. Izjemno sem Vam hvaležna za ta izdelek, saj je spremenil moje življenje :) Moja koža vam je hvaležna.

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke