Lipikar Syndet AP+

Izjemno nežna formula za umivanje telesa

3 337 875 537 308
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-syndet-ap-+-sredstvo-za-umivanje-za-telo-brez-mil-disav-parabenov-suha-obcutljiva-nadrazena-koza

20 Ocen

5.020

Napisal/-a: 

5

“ Odličen izdelek ”

Super izdelek pri negi suhe kože in pri atopičnem dermatitisu

Napisal/-a: 

5

“ Olajšanje ”

Z veseljem ga otroku ukradem tudi sama. V trenutku prepreči zategovanje kože. A "must have" za celotno družino.

Napisal/-a: 

5

“ Odličen! ”

Gel za tuširanje, ki ga uporablja cela družina. Ne izsuši in ne draži kože, pa še brez motečega vonja je. Izdelek brez strahu, že od prvega umivanja, uporabljmo tudi za kopanje naše petmesečne punčke.

Napisal/-a: 

5

“ Very good for sensitive skin ”

Lipikar Syndet AP+ does not dry up the skin. It is very good especially for my husband who has sensitive skin. My 4 year-old daughter also uses and likes it saying that it smells good :) I personally like it because of its mild feel on the skin and its mild scent. We all in the family recommend it, a very good alternative to soap.

Napisal/-a: 

Starost: 50-59 leta

5

“ Čudovit nežen izdelek za celotno telo ”

Ko sem prvič uporabila Lipikar Syndet AP+ za umivanje obraza, kot drugi izdelek, po čiščenju z oljem, sem bila prijetno presenečena nad njegovo učinkovitostjo in nežnostjo. Olje za čiščenje in skrite ostanke ličil mi je odstranil z lahkoto. Čeprav mi je izdelek po nesreči zašel v oko, me ni oko prav nič peklo ali bilo rdečo. Lipikar Syndet AP+ sem uporabila tudi pri tuširanju celega telesa, čeprav moja koža ni vzdražena ali nagnjena k srbečici in je nalogo opravil odlično. Zato vem da bo Lipikar Syndet AP+ moja prva izbira pri pojavu kakšnih težav in preobčutljivostjo na telesu. Izdelek bi priporočila vsem saj je vsestransko uporaben in prijeten za uporabo.

Napisal/-a: 

Starost: 50-59 leta

5

“ Prijeten nežen gel za umivanje kože na telesu in obrazu. ”

Čeprav je prvotno Lipikar Syndet AP+ namenjen koži telesa, sem ga sama najprej preizkusila na koži obraza za odstranjevanje ličil, kot drugi izdelek za čiščenje po uporabi olja. Lipikar Syndet AP+mi je lepo odstranil vsako sled ličil in olja iz obraza, obraz pa ni bil po uporabi niti malo izsušen ampak je bil občutek zelo prijeten. Izdelek ni dražilen za oko, kar sem preizkusila, ko mi je zašel tam kamor ne bi smel. Uporabljala sem ga tudi pod tušem za kožo celega telesa in je dobro opravil svoje delo. Na srečo nimam problematične izsušene kože, ki bi mi povzročala srbečico ali bila kakorkoli vzdražena a vem kaj bom storila v primeru da me to doleti. Takrat bo Lipikar Syndet AP+ moja prva izbira. Izdelek bi priporočila vsem, saj nežnega, koži prijaznega čistila ni nikoli preveč.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke