Lipikar Baume AP+

Balzam, ki koži vrača lipide
PROTI RAZDRAŽENOSTI. PROTI SRBEČICI.
Brez dišav, brez parabenov.
Zelo suha koža, razdražena koža in koža, ki je nagnjena koža k atopiji.
Dojenčki, otroci in odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-proti-iritaciji-in-srbecici-obcutljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-obcutljiva-iritirana-koza

Napisal/-a: 

5

“ Balzam za kožo in dušo ”

Po preizkusu marsikaterega dragega izdelka, mi je pediatrinja ponudila vzorček Lipikar Baume. Ko sem bila kot mamica majhnega bitjeca že prav depresivna zaradi stanja kože, je prišel ta rešitelj. Nudi točno to, kar suha, atopična koža potrebuje. Glede na uspeh, je cena primerna napram izdelkom ostalih, ki za isto ali veliko višjo ceno ponujajo manj.

Napisal/-a: 

5

“ Vsestransko uporaben izdelek. ”

Balzam, ki kožo v trenutku navlaži in ne pušča neprijetnega mastnega občutka, niti vonja. Uporabljam ga za vlaženje kože celega telesa po tuširanju in zaradi priročne pumpice tudi kot kremo za roke, po umivanju le teh.

Napisal/-a: 

5

“ super krema ;) ”

Že sama kremo dalj časa uporabljam, ko imam suho in razdraženo kožo. Koža postane mehka in preneha srbeti. Sedaj jo uporabljam tudi pri hčerkici in tudi njena koža je postala super.

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Za vesele otroke ”

Lipikar baume ap+ sem začela uporabljati za mojo pikico takoj po rojstvu in sem nadaljevala vse do zdaj. Dve leti sem zvesta izdelku kateri kožo mojega otroka navlaži in prepreči suhe pikice in rdečico kateri je nagnjena. Mislim da ravno zaradi lipikara nismo nikoli imali rdečo ritko in težave z izpuščaji. Pomembno mi je to da ima lahko teksturo ki se brzo vpije v kožo in hkrati lahko z njo masiramo otroka. In v nadaljevanju bom zvesta balzamu kateri je počutje kože mojega otroka številka ena.

Napisal/-a: 

5

“ Boj s spuščajčki po britju ”

Omenjeni izdelek sem preiskusila po britju po nasvetu dermatologinje. Namreč na območju bikini, se mi po britju ustvarijo mali spuščajčki, ki tako bolijo, a obenem srbijo. Takoj po britju ni še tako hudo, a naslednji dan in potem še naslednji, je pa že hudo. Če bi mi govorili, ne bi verjela dokler nisem sama izprobala. Takoj po britju sem se namazala in ni nič srbelo/bolelo...ne isti dan, ne naslednji dan in ne še naslednji dan...pa še namazala se nisem vsak dan...neverjeten izdelek! Mislim, da ga je potrebno preiskusit, če imate podobne težave.

Napisal/-a: 

5

“ Top krema ”

Ze pri prvi uporabi je moja koza postala bolj mehka in nezna brez srbenja in rdecice.Tudi hcerki je pomagala za atopijo ki je popolnoma izginila od uporabe lipikarja.Res jo priporocam vsema ki imajo probleme s suho kozo.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke