Lipikar Baume AP+

Balzam, ki koži vrača lipide
PROTI RAZDRAŽENOSTI. PROTI SRBEČICI.
Brez dišav, brez parabenov.
Zelo suha koža, razdražena koža in koža, ki je nagnjena koža k atopiji.
Dojenčki, otroci in odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-proti-iritaciji-in-srbecici-obcutljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-obcutljiva-iritirana-koza

Napisal/-a: 

5

“ Res odličen izdelek ”

Dojenčkova koža je bila po uporabi vidno navlažena in naš malček je zelo užival! Mi smo res zelo zadovoljni in vsekakor priporočam vsem, ki imajo težave s kožo.

Napisal/-a: 

5

“ Dan je sedaj lepši in manj srbeč ”

Ko sem nekaj časa nazaj zasledila izdelka Lipikar Baume AP+ in Lipikar Syndet AP+ sem ju preprosto morala imeti. Obe z nečakinjo imava atopijski dermatitis zato nisem niti dvakrat pomislila preden sem ju kupila. Baume AP+ tako lepo navlaži kožo in pomiri srbenje, da sem na svoje izbruhe AD že skoraj pozabila. Ena bolj atraktivnih zadev pri tem izdelku pa je tudi ta, da ne pušča tistega groznega mastnega občutka, saj se hitro vpije. Noro zadovoljna z izdelkom. Tudi koža moje nečakinje je sedaj bolj nežna in ni več tako suha kot prej.

Napisal/-a: 

5

“ super ”

Ze pri prvi uporabi je moja koza postala bolj mehka in nezna brez srbenja in rdecice.Tudi hcerki je pomagala

Napisal/-a: 

5

“ Super krema za suho, srbečo kožo ”

Po uporabi Lipikar Baume AP+ vzorčka je bila dojenčkova zelo suha koža občutno in vidno navlažena, tudi srbečica je prenehala. Pirporočam uporabo, še posebno v hladnih mesecih.

Napisal/-a: 

5

“ Odlično za atopijski dermatitis ”

Prava pomoč pri suhi in atopijski koži dojenčkov

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Resnično pomaga! ”

Do sedaj sem Lipikar Baume AP+ uporabljala zase občasno, predvsem v zimskih mesecih, ko je koža telesa bolj izsušena. Všeč mi je bila lahka tekstura, hitro vpijanje in dobro vlaženje kože. Že dobra dva meseca pa ga vsakodnevno uporabljam pri mojem sinu. Težave s kožo so se pričele po tretjem mesecu starosti, najprej s suho luskavo kožo lasišča in obraza ter parimi otočki suhe kože po nogicah. Seveda se je stanje močno poslabšalo že ob prvi virozi, dodatno se je pojavila še rdečina obraza in grd ekcem po obeh rokah. Spremembe so ga več kot očitno tudi srbele, saj se je po koži lasišča in obraza popraskal do krvi. Ponovno sem se zatekla k izdelkom La Roche Posay in po dveh mesecih redne uporabe lahko napišem le pohvale. Med kopanjem kombiniramo Lipikar Huile Lavante in Lipikar Syndet AP+, nato pa kožo namažemo z Lipikar Baume AP+. Koža lasišča in obraza se je popolnoma popravila, je mehka in navlažena, brez izpuščajev in sprememb, po koži rok in nog pa so se spremembe precej umirile, manj so pordele in manj izražene, prav tako koža ni več suha in je ustrezno navlažena. Hvala vam za še en izdelek, ki nas je prepričal!

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke