Lipikar Baume AP+

Balzam, ki koži vrača lipide
PROTI RAZDRAŽENOSTI. PROTI SRBEČICI.
Zelo suha koža, razdražena koža in koža, ki je nagnjena koža k atopiji.
Dojenčki, otroci in odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-proti-iritaciji-in-srbecici-obcutljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-obcutljiva-iritirana-koza

16 Ocen

5.016

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Preprosto najboljša nega Lipikar Baume AP+ ”

Hčerkico že od rojstva muči atopični dermatitis na obrazu in nogah. Poskusili smo mnogo izdelkov, namenjenih za nego atopične kože, učinek je bil kratkotrajen, suhe zaplate na koži pa so trdovratno vztrajale. Pediatrinja nam je svetovala, naj poskusimo La Roche-Posay izdelke iz linije Lipikar. Čudežne, magične tekočine. Nežna, najnežnejša nega, ki občutljivo kožo pomiri, jo navlaži in zmanjša občutek suhosti. Hvala La Roche-Posay💙 za dneve in noči brez srbenja in praskanja💙

Napisal/-a: 

5

“ Res odličen izdelek ”

Dojenčkova koža je bila po uporabi vidno navlažena in naš malček je zelo užival! Mi smo res zelo zadovoljni in vsekakor priporočam vsem, ki imajo težave s kožo.

Napisal/-a: 

5

“ Dan je sedaj lepši in manj srbeč ”

Ko sem nekaj časa nazaj zasledila izdelka Lipikar Baume AP+ in Lipikar Syndet AP+ sem ju preprosto morala imeti. Obe z nečakinjo imava atopijski dermatitis zato nisem niti dvakrat pomislila preden sem ju kupila. Baume AP+ tako lepo navlaži kožo in pomiri srbenje, da sem na svoje izbruhe AD že skoraj pozabila. Ena bolj atraktivnih zadev pri tem izdelku pa je tudi ta, da ne pušča tistega groznega mastnega občutka, saj se hitro vpije. Noro zadovoljna z izdelkom. Tudi koža moje nečakinje je sedaj bolj nežna in ni več tako suha kot prej.

Napisal/-a: 

5

“ super ”

Ze pri prvi uporabi je moja koza postala bolj mehka in nezna brez srbenja in rdecice.Tudi hcerki je pomagala

Napisal/-a: 

5

“ Super krema za suho, srbečo kožo ”

Po uporabi Lipikar Baume AP+ vzorčka je bila dojenčkova zelo suha koža občutno in vidno navlažena, tudi srbečica je prenehala. Pirporočam uporabo, še posebno v hladnih mesecih.

Napisal/-a: 

5

“ Odlično za atopijski dermatitis ”

Prava pomoč pri suhi in atopijski koži dojenčkov

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke