LIPIKAR Baume AP+M

Obnovitveni balzam s trojno učinkovitostjo. V trenutku pomiri kožo. Preprečuje srbenje, ki je posledica suhe kože. Preprečuje ponovitev poslabšanja stanja kože.

3337872418587 / 3337872418570
Oglejte si podrobnosti o izdelku
LIPIKAR Baume AP+M packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

17 Ocen

5.017

Napisal/-a: 

5

“ Odlično za atopijski dermatitis ”

Prava pomoč pri suhi in atopijski koži dojenčkov

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Resnično pomaga! ”

Do sedaj sem Lipikar Baume AP+ uporabljala zase občasno, predvsem v zimskih mesecih, ko je koža telesa bolj izsušena. Všeč mi je bila lahka tekstura, hitro vpijanje in dobro vlaženje kože. Že dobra dva meseca pa ga vsakodnevno uporabljam pri mojem sinu. Težave s kožo so se pričele po tretjem mesecu starosti, najprej s suho luskavo kožo lasišča in obraza ter parimi otočki suhe kože po nogicah. Seveda se je stanje močno poslabšalo že ob prvi virozi, dodatno se je pojavila še rdečina obraza in grd ekcem po obeh rokah. Spremembe so ga več kot očitno tudi srbele, saj se je po koži lasišča in obraza popraskal do krvi. Ponovno sem se zatekla k izdelkom La Roche Posay in po dveh mesecih redne uporabe lahko napišem le pohvale. Med kopanjem kombiniramo Lipikar Huile Lavante in Lipikar Syndet AP+, nato pa kožo namažemo z Lipikar Baume AP+. Koža lasišča in obraza se je popolnoma popravila, je mehka in navlažena, brez izpuščajev in sprememb, po koži rok in nog pa so se spremembe precej umirile, manj so pordele in manj izražene, prav tako koža ni več suha in je ustrezno navlažena. Hvala vam za še en izdelek, ki nas je prepričal!

Napisal/-a: 

5

“ Balzam za kožo in dušo ”

Po preizkusu marsikaterega dragega izdelka, mi je pediatrinja ponudila vzorček Lipikar Baume. Ko sem bila kot mamica majhnega bitjeca že prav depresivna zaradi stanja kože, je prišel ta rešitelj. Nudi točno to, kar suha, atopična koža potrebuje. Glede na uspeh, je cena primerna napram izdelkom ostalih, ki za isto ali veliko višjo ceno ponujajo manj.

Napisal/-a: 

5

“ Vsestransko uporaben izdelek. ”

Balzam, ki kožo v trenutku navlaži in ne pušča neprijetnega mastnega občutka, niti vonja. Uporabljam ga za vlaženje kože celega telesa po tuširanju in zaradi priročne pumpice tudi kot kremo za roke, po umivanju le teh.

Napisal/-a: 

5

“ super krema ;) ”

Že sama kremo dalj časa uporabljam, ko imam suho in razdraženo kožo. Koža postane mehka in preneha srbeti. Sedaj jo uporabljam tudi pri hčerkici in tudi njena koža je postala super.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Za vesele otroke ”

Lipikar baume ap+ sem začela uporabljati za mojo pikico takoj po rojstvu in sem nadaljevala vse do zdaj. Dve leti sem zvesta izdelku kateri kožo mojega otroka navlaži in prepreči suhe pikice in rdečico kateri je nagnjena. Mislim da ravno zaradi lipikara nismo nikoli imali rdečo ritko in težave z izpuščaji. Pomembno mi je to da ima lahko teksturo ki se brzo vpije v kožo in hkrati lahko z njo masiramo otroka. In v nadaljevanju bom zvesta balzamu kateri je počutje kože mojega otroka številka ena.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke