HYDREANE BB Krema

Prva BB krema s termalno vodo La Roche-Posay ustvarjena za občutljivo kožo.

Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lrp-hydreane-bb-krema-medium-tonirana-krema-spf-20-osjetljiva-koza-svi-tipovi-koze-puder-za-lice-lagana-krema-ujednacavanje

Napisal/-a: 

5

“ Odlična za vsak dan ”

To kremico uporabljam že dalj časa. Je ravno prav nežno pigmentirana in na koži pusti lahkoten občutek, hkrati pa poenoti moj ten, zakrije morebitne lise. Je res super, priporočam vsem, ki ne marate občutka, ki ga na koži pusti puder, po drugi strani pa si želite sijoče in nežno pigmentirane kože. :)

Napisal/-a: 

5

“ BB krema ”

Ker imam suho kožo pudra ne morem uporabljati, a mi kljub temu ta BB krema nudi vse kar potrebujem. Je izredno vlažilna in kože ne izsuši kot jih večina drugih BB krem. Krema se kar zlije s kožo in ne pušča madežev ter lis. Imam že drugo tubo in moram priznati, da imam eno tubo kar za nekaj časa, kar je super. Zelo priporočam, sploh za zelo suho kožo!

Napisal/-a: 

5

“ BB krema ”

Iskala sem takšno BB kremo, ki ne bo imela efekt pudra, torej, da bo na obrazu tako nežna, da jo ne bom opazila. Po preizkušanju različnih BB krem sem naletela na to in kljub temu, da ni za mojo mastno kožo, jo jaz uporabljam, ker mi je božanska (ne vem, če imajo BB za mastno kožo). Uporabljam svetel odtenek (light). Potrebna je zelo majhna količina tako, da bo za dolgo. Mislim, da bi bila popolna za osebe, ki imajo suho kožo. Mozolji po njej se mi ne delajo, lepo se jo odstrani z odstranjevalcem ličil in imam nežen vonj.

Napisal/-a: 

5

“ testerčki ”

Pozdravljeni,

glede na to da sem se pred nekaj časa včlanila v vaš klub LRP, bi morala dobiti po pošti tudi brezplačne vzorčke izdelkov. Vendar do danes nisem nič dobila.

Lep pozdrav,
Klavdija

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke