All comments on :
CICAPLAST Baume B5

BALZAM, KI POMIRJA IN OBNAVLJA KOŽO

3337872412998
Oglejte si podrobnosti o izdelku
1-la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-telo-proti-srbecici-nezna-pomirjajoca-balzam

5 Ocen

5.05

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Odlicno 5 ”

S pomocjo cicaplast bauma se znebim mozoljckov, ki se pojavljajo cez zimo. 👏

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Cicaplast Baume B5 cudezna kremica ”

Simsalabim in v hipu se z cudezno kremo Cicaplast Baume B5 vseh suhih zaplat in ostalih nevsecnosti ter poskodb na kozi v hipu znebim.

Napisal/-a: 

5

“ Da ne bode nikoli vec rdeceg nosa ”

Cicaplast Baume B5 sem kupila svoji dveletni puncki da pimirimo rdeco in nadrazeno kozo okoli nosa. Po dveh nanosih se je rdecica obcutno zmanjsala in moja pikica ni jokala ko brise nos. Nam je zelo prav priso tudi ko smo zaradi alergije na macjo dlako dobili osip in smo tista suha mesta mayali cicaplastom. Jaz sem cicaplast uporabljala za ustnice in sem izreno zadovoljna. Ustnice so nahranjene in niso suhe. Tudi za suho obnohtno kozico je ful dober.

Napisal/-a: 

5

“ Izvrstno za hitrejše celjenje in umirjanje ”

CICAPLAST Baume B5 sem neprestano uporabljala po obdobju hujših cističnih aken, ki so jih povzročile hormonske težave. Z uporabo tega izdelka je bila koža izredno hitro pomirjena, mraz in drugi dejavniki, ki so jo običajno še dodatno razdražili, pa mi niso več povzročali preglavic.

Napisal/-a: 

5

“ Odlična krema za prvo pomoč ”

Že dolgo se borim z atopijskim dermatitisom, še posebaj se moje stanje poslabša v hladnem, zimskem času, ko je koža še bolj suha. Ravno zato imam kremo Cicaplast Baume B5 vselej v torbici, da z njeno pomočjo preženem trenutno srbečico in nahranim suho kožo na določenem predelu.

    LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

    Oglejte si vse članke