Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
NOVO
ZA DNEVNO
UV-ZAŠČITO IN ODPRAVO ZNAKOV STARANJA
S hialuronsko kislino, niacinamidom in feniletil resorcinolom

Nova generacija dnevne zaščite proti staranju, ki ščiti pred znaki staranja in jih odpravi v 4 tednih. Zagotavlja zaščito širokega spektra in vsebuje dermatološke korektivne aktivne sestavine, kot so hialuronska kislina, niacinamid in feniletil resorcinol.

NAČIN UPORABE
Kremo vsako jutro enakomerno nanesite na obraz kot zadnji korak v rutini nege kože in pred ličenjem.

Zelo lahka krema, ki zagotavlja 24-urno vlaženje. Nudi nemasten in žameten občutek na koži. Hipoalergeno. Nekomedogeno. 

ŠČITI
Izdelek temelji na novi tehnologiji CELLOX-B3 TECH™ z drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), zasnovani za zmanjševanje poškodb zaradi UVA/UVB in IR-A sevanja ter onesnaženja. Zagotavlja zaščito širokega spektra, odbija onesnaževalne delce in njihovo sprijemanje na kožo ter ščiti pred oksidativnim stresom, ki ga povzročata onesnaženje in sevanje IR-A.

POPRAVI 
Učinkovitost v boju proti znakom staranja z dermatološko korektivnimi aktivnimi sestavinami [fragmentirana hialuronska kislina + feniletil resorcinol + niacinamid]

Po desetletjih raziskav je La Roche-Posay prišel do pomembnih spoznanj o vplivih UV-sevanja na kožo, zlasti v povezavi z onesnaženjem in oksidacijo, ki povzročajo vidne in nevidne poškodbe, kot so temne lise, gube in izguba elastičnosti.
Končno smo razvili izdelek, ki poleg tega, da ščiti kožo, tudi odpravlja obstoječe poškodbe s klinično dokazanimi rezultati in nudi teksturo, ki je prijetna za čutila. 
Preizkušeno pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Hipoalergeno. Nekomedogeno.

Validity after opening:
24 mesecev
  • Črpalka
  • Odrasli
  • High Protection
  • Obraz
    Vrat