Panel 1:
Panel 1:
NOVO
ZA DNEVNO
UV-ZAŠČITO IN ODPRAVO ZNAKOV STARANJA
S hialuronsko kislino, niacinamidom in feniletil resorcinolom.

Nova generacija dnevne zaščite, ki preprečuje in odpravlja znake staranja po 4 tednih.

Zagotavlja zaščito širokega spektra in vsebuje dermatološke korektivne aktivne sestavine, kot so hialuronska kislina, niacinamid in feniletil resorcinol.

NAČIN UPORABE
Kremo vsako jutro enakomerno nanesite na obraz kot zadnji korak v rutini nege kože in pred ličenjem.

Zelo lahka krema, ki zagotavlja 24-urno vlaženje. Nudi nemasten in žameten občutek na koži. Hipoalergena. Nekomedogena.

ZAŠČITA 
Ta izdelek temelji na novi tehnologiji CELLOX-B3 TECH™ z drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), zasnovani za zmanjševanje poškodb zaradi UVA/UVB in IR-A sevanja ter onesnaženja. Zagotavlja zaščito širokega spektra, odbija onesnaževalne delce in njihovo sprijemanje na kožo ter ščiti pred oksidativnim stresom, ki ga povzročata onesnaženje in sevanje IR-A.

KOREKTIVNO DELOVANJE
Učinkovitost v boju proti znakom staranja z dermatološko korektivnimi aktivnimi sestavinami [fragmentirana hialuronska kislina + feniletil resorcinol + niacinamid]. 24-urno vlaženje.

Po desetletjih raziskav je La Roche-Posay prišel do pomembnih spoznanj o vplivih UV sevanja na kožo, zlasti v povezavi z onesnaženjem in oksidacijo, ki povzročajo vidne in nevidne poškodbe, kot so temne lise, gube in izguba elastičnosti.
Razvili smo izdelek, ki poleg tega, da ščiti kožo, tudi odpravlja obstoječe poškodbe s klinično dokazanimi rezultati in nudi teksturo, ki je prijetna za čutila.
Preizkušeno pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Hipoalergeno. Nekomedogeno.

Validity after opening:
24 mesecev
  • Črpalka
  • Odrasli
  • High Protection
  • Obraz
    Vrat