free from spots

Odkrij vse, kar moraš vedeti za boj proti aknam in povečanje samozavesti

»Znebili smo se vnetnih aken moje hčere«

Laura je več mesecev trpela za aknami. S pomočjo njenega dermatologa pa se je bila sposobna soočiti z njimi in njena koža je zdaj ponovno čista. Preberi pričevanje njene mame Chantal, da izveš, kako ji je uspelo.

Kontekst

Chantal, kdaj so se hčerine akne prvič pojavile?

Lauri so se akne začele pojavljati, ko je bila stara okoli 14 let. Ravno sredi njene pubertete!

Simptomi

Kako so se njene akne kazale?

Na začetku je imela le nekaj mozoljev in rahlih nepravilnosti na obrazu, toda razmeroma hitro je težava postala veliko bolj razširjena. Po njenem hrbtu in prsnem košu so izbruhnili ogrci in rdeči mozolji. Med poletnimi počitnicami pa so mozolji izginili. Bila je presrečna! Na žalost pa se je le nekaj tednov po začetku šole težava vrnila.

Rešitev

Torej, kaj ste se odločili storiti?

Da bi našli rešitev za njene akne, smo se naročili pri dermatologu. Pojasnil je, da je sonce v resnici lažni prijatelj v boju proti aknam. Laura je zato prenehala izsuševati svoje mozolje na soncu. Dermatolog je Lauro naučil tudi, kako naj vsak dan skrbi za svojo kožo. S čistilnimi izdelki, posebnimi kremami za mastno kožo in nekomedogenimi ličili ... to posvetovanje ji je končno omogočilo, da začne znova. Poleg tega ji je predpisal nego, ki jo je morala nanesti za prizadeta območja. Zahvaljujoč vsem tem ukrepom so se hčerine akne vidno zmanjševale iz meseca v mesec. Po enem letu so akne popolnoma izginile. Dokončno smo se znebili njenih vnetnih aken! Laura je spet začela verjeti, da so akne popolnoma izginile iz njenega življenja. Lepo jo je videti spet nasmejano in kako vsako jutro uživa v svoji podobi!


Ta članek je namenjen samo za splošne informacije.
Pred začetkom izvajanja kakršnega koli novega režima se posvetuj s strokovnjakom.

Vsi članki o akne,

33478
|||

Tvoja prilagojena rutina za nego kože

ČIŠČENJE
Img_ČIŠČENJE

Odkrij več

POPRAVLJANJE
Img_POPRAVLJANJE

Odkrij več

KOREKTIVNA LIČILA
Img_KOREKTIVNA LIČILA

Odkrij več

Odkrij več o obvladovanju kože, ki je nagnjena k aknam