free from spots

Odkrij vse, kar moraš vedeti za boj proti aknam in povečanje samozavesti

Kako pripraviti kožo, ki je nagnjena k aknam, za ličenje?

Za tiste s kožo, ki je nagnjena k aknam, je prekrivanje pogosto ključ do hitrih rezultatov in takojšnje preobrazbe. Vendar pa lahko miti, ki obkrožajo ličenje, begajo in povzročajo skrbi vsem, ki želijo brezhibno prekriti svoje nepravilnosti. Priprava kože pred uporabo ličil je bistven korak za doseganje brezhibnega videza ...

FFS Mag article 30779 : Main article image (GettyImages-78432727)

1. korak: Pripravi čisto podlago

Uporabi Effaclar micelarno vodo za občutljivo kožo, da očistiš svojo k nepravilnostim nagnjeno kožo, preden začneš nanašati druge izdelke; to ti bo pomagalo, da se boš počutila sveže. Nadaljuj z Effaclar adstringentnim losjonom enkrat na dan, da ne razdražiš kože, s čimer boš pripomogla k oženju por in toniranju kože, obenem pa boš odstranila odmrle kožne celice s površine kože.

2. korak: Izberi ustrezni vlažilni izdelek

Če te skrbi obstojnost svojega ličila, je uporaba podlage odlična možnost, da povečaš svoje zaupanje v sposobnost prekrivanja, ki ga zagotavljajo ličila. Večina podlag ima lastnosti vlaženja in celo izravnavanja tonov kože, zaradi česar so odličen korak pred nanosom pudra.
Za vse, ki se soočajo z nepravilnostmi, sta tu salicilna kislina in LHA, ki zagotavljata keratolitični učinek na koži, kar pomeni, da odstranjujeta odmrle kožne celice in luščita pore, medtem ko niacinamid deluje na vneto kožo in nepravilnosti. Vse te sestavine lahko najdeš v negi Effaclar DUO [+], zaradi česar je ta odlična podlaga za ličila za vse, katerih koža je nagnjena k aknam.
Zaradi kombinacije sestavin Airlicium in Carnosine je tudi nega Effaclar K (+) odlična podlaga za ličenje, sploh če imaš mastno kožo z ogrci. Airlicium je neverjetno vpojna sestavina, ki absorbira do 100-krat več sebuma od svoje lastne teže. Medtem pa lahko aktivna sestavina Carnosine v negi Effaclar K (+) odpravi ogrce zahvaljujoč svojim antioksidantnim in protivnetnim lastnostim. Kombinacija teh sila zmogljivih sestavin bo zagotovila, da bo tvoja koža matirana in pripravljena za ličenje, obenem pa bo poskrbela tudi za vse tvoje skrbi glede mastne kože in ogrcev.
Za vse, ki jih pestijo težave z mastnim leskom, je Effaclar Mat odlična alternativa tradicionalnim podlagam. Vsebuje sestavino Perlite, ki bo matirala kožo pred nanosom kakršnega koli ličila. Uporabi Effaclar Mat, da ohraniš svojo kožo navlaženo in brez mastnega leska.

Tvoja koža je tako popolnoma pripravljena za uporabo ličila!


Ta članek je namenjen samo za splošne informacije.
Pred začetkom izvajanja kakršnega koli novega režima se posvetuj s strokovnjakom.

Vsi članki o akna, lečenje,

33477
|||

Tvoja prilagojena rutina za nego kože

ČIŠČENJE
Img_ČIŠČENJE

Odkrij več

POPRAVLJANJE
Img_POPRAVLJANJE

Odkrij več

KOREKTIVNA LIČILA
Img_KOREKTIVNA LIČILA

Odkrij več

Odkrij več o obvladovanju kože, ki je nagnjena k aknam