free from spots

Odkrij vse, kar moraš vedeti za boj proti aknam in povečanje samozavesti

Kako preprečiti nastanek mozoljev pred pomembnim dogodkom in se izogniti izkušnji umazane kože?

Večer pred poroko tvoje najboljše prijateljice, ki jo je do potankosti načrtovala več mesecev. Ti si njena družica in si ravnokar opazila ogromen mozolj točno sredi čela. Ne dovoli mu, da bi uničil tvoj dan, tako da slediš našim nasvetom, s pomočjo katerih se boš izognila krizi samozavesti pred katerim koli velikim dogodkom.

FFS Mag article 30777 : Main article image (Aox-All-Rights-AdobeStock_85937260)

1. Znebi se stresa z masažo

Vzemi si čas za razvajanje svoje kože z masažo. Pozabi na ramena ali stopala, stimulativna masaža obraza bo pomagala ublažiti vsakršno zaskrbljenost, ki te pesti pred velikim dogodkom. Ko so tvoji hormoni neuravnovešeni, lahko to povzroči izbruh mozoljev, saj kortizol, stresni hormon, prispeva k nihanju hormonske ravni. Pri vsem stresu pred velikim dogodkom je pomembno, da ne pozabiš sprostiti svoje kože in uma.

2. Nočne nege

Če se običajno osredotočaš na jutranjo rutino za nego kože, se počasi začni spogledovati tudi z večernim obredom. Naša koža se popravlja in regenerira med spanjem, zato ji pomagaj z uporabo negovalnih izdelkov, preden se odpraviš v posteljo, da bo tvoja koža imela celo noč časa, da jih vpije vase. Retinol je odličen tretma za uporabo čez noč, saj spodbuja obnovo zdravih novih kožnih celic – ravno pravi čas pred tvojim velikim dogodkom.

3. Ciljaj na nepravilnosti

Pred prihajajočim velikim dogodkom si ne želiš ničesar, kar bi lahko načelo tvojo samozavest. Če imaš kakršne koli nepravilnosti, za katere je treba poskrbeti, uporabi izdelke, ki vsebujejo salicilno kislino in LHA. Ti sestavini se bosta znebili odmrlih kožnih celic in bosta globoko očistili tvoje pore, s čimer bosta utrli pot do čistejše kože.

4. Izogni se izkušnji umazane kože

Mnoge od vas so se že soočile z izkušnjo umazane kože: tvoja koža je videti svetleča, mastna in je lahko lepljiva na dotik. Prav tako imaš občutek, da se koža duši, da je blokirana, da se znoji ... takrat se uporaba maske za uravnavanje sebuma pogosto zdi najboljša rešitev za takojšnje vpijanje sebuma in zmanjšanje por!
Ampak maske za uravnavanje sebuma so lahko tvoj najhujši sovražniki! Dejansko so te maske za hitro vpijanje sebuma lahko zelo agresivne in povzročijo imunsko reakcijo kože: koža začne čezmerno proizvajati sebum, da se zaščiti pred tem agresivnim vdorom. To imenujemo »povratni učinek sebuma«, zaradi katerega bo tvoja koža lahko videti celo slabša in bolj mastna kot prej!
Kot rešitev lahko poskusiš EFFACLAR Mask, čistilno masko za hitro vpijanje sebuma, ki je tako pomirjujoča in protivnetna, da ne izsuši kože in prepreči povratni učinek, s čimer zagotavlja dolgoročno učinkovitost tudi za bolj občutljive tipe kože!

5. Vse je v očeh

Osredotoči se na nego za oči; te so prva stvar, ki jih večina ljudi opazi. Raztopine za osvetlitev oči z niacinamidom lahko zmanjšajo videz temnih kolobarjev in osvetlijo področje okoli oči. To je še posebej pomembno za tiste, ki pred velikim dogodkom ne morejo spati.


Ta članek je namenjen samo za splošne informacije.
Pred začetkom izvajanja kakršnega koli novega režima se posvetuj s strokovnjakom.

Vsi članki o akne,

33477
|||

Tvoja prilagojena rutina za nego kože

ČIŠČENJE
Img_ČIŠČENJE

Odkrij več

POPRAVLJANJE
Img_POPRAVLJANJE

Odkrij več

KOREKTIVNA LIČILA
Img_KOREKTIVNA LIČILA

Odkrij več

Odkrij več o obvladovanju kože, ki je nagnjena k aknam