free from spots

Odkrij vse, kar moraš vedeti za boj proti aknam in povečanje samozavesti

»Izbruh mozoljev na tako pomemben dan?! NA POMOČ!«

Človeški um je kot superračunalnik. V desetinki sekunde skeniramo obraz, ki ga imamo pred očmi, in v trenutku povlečemo vse vrste zaključkov o osebi.1 Prvi vtisi zares štejejo.

FFS Mag article 30747 : Main article image (LP50108)

Največji sovražnik prvega vtisa? O tem je mogoče razpravljati, vendar so akne zagotovo visoko na tej lestvici. Akne lahko spodkopljejo samozavest in samopodobo osebe ter korajžen korak spremenijo v podrsavanje nog s tistim ne-glej-me izrazom. Resnica je, da imajo akne moč, da skalijo vse vrste posebnih trenutkov v življenju osebe.

Vzemimo za primer nadarjeno študentko. Je mlada, edinstvena in odločna. Več let je do potankosti gradila svoj življenjepis. Končno je napočil njen trenutek. Vse na njej kriči »potencial«. In vendar, točno takrat, ko je končno prišel tisti dolgo pričakovani razgovor, se ji po mislih podi le ena beseda: mozolji ...

Ali pa pomislimo na čednega fanta, ki se pripravlja na zmenek s punco njegovih sanj. Hipsterska brada: kljukica. Sproščen slog: kljukica. Ima osebnost in slog, zasluži si narediti prvi vtis, ki pravi: "fit!" ... Toda zanj obstaja le ena beseda, tetovirana na njegovem čelu: obraz kot pica ...

Če so akne največji sovražnik prvega vtisa, mora biti njegov rešitelj samozaupanje. Samozavest je nalezljiva, vendar pa včasih potrebuje nekaj pomoči. In tukaj lahko osebe, ki so nagnjene k aknam, prevzamejo nadzor! Njihov junak iz kopalnice? Tonirana krema s pigmenti naravnega videza, ki v trenutku izravnajo polt, medtem ko aktivne sestavine dolgoročno zdravijo nepravilnosti in odpravljajo lise. Tako lahko popolni, celo hipsterski fantje prikrijejo svoje nepravilnosti.

Poskusi tonirano nego za kožo na svoj veliki dan: naredi prvi vtis, kakršnega si zaslužiš.

1Psychol Sci. 2006 Jul;17(7):592-8.
First impressions: making up your mind after a 100-ms exposure to a face.
Willis J1, Todorov A.


Ta članek je namenjen samo za splošne informacije.
Pred začetkom izvajanja kakršnega koli novega režima se posvetuj s strokovnjakom.

Vsi članki o akne,

33477
|||

Tvoja prilagojena rutina za nego kože

ČIŠČENJE
Img_ČIŠČENJE

Odkrij več

POPRAVLJANJE
Img_POPRAVLJANJE

Odkrij več

KOREKTIVNA LIČILA
Img_KOREKTIVNA LIČILA

Odkrij več

Odkrij več o obvladovanju kože, ki je nagnjena k aknam