Pričevanja

»Še vedno imam sijočo polt ...
čeprav sem že v štiridesetih!«

Img_»Še vedno imam sijočo polt ...  čeprav sem že v štiridesetih!«

Brez poseganja po skrajnih ukrepih, vendar vseeno pripravljena storiti vse, da bi zaustavila zob časa, je Sofija razumela pomen skrbi za zdravje in lepoto svoje kože. Preprosti koraki, ki jih je potrebno ponavljati zjutraj in zvečer ...

Kontekst

Sofija, kakšen odnos imate do lepote?

Vedno sem rada skrbela zase. Za svoje lastno veselje in ker si želim biti všeč tudi drugim, saj sem tudi sama hitro ugotovila, da je prvi vtis, tisti, ki šteje. Od svojega 30. leta si redno nanašam kremo za okrog oči in si vsako leto privoščim nežni piling ... V bistvu ne želim, da bi se moja koža postarala prehitro.

Kontekst

In kakšen je vaš vsakodnevni lepotni režim?

Ne da bi porabila preveč denarja za kozmetiko, imam svojo majhno rutino, ki mi pomaga ohraniti svežo, zdravo polt ... navkljub svojim 40. letom. Zjutraj uporabljam kremo proti staranju, katero v sončnih dneh zamenjam za kremo, ki vsebuje zaščito pred soncem. Ta je lažja in nujno potrebna za zaščito moje kože pred UV-žarki, zlasti zato, ker obožujem zajtrkovati na moji terasi. In kot sem rekla, nikoli ne pozabim svoje kreme za okrog oči. Sedaj uporabljam različico proti gubam. V večernih urah ličila odstranim z oljem in si nato obraz umijem z blagim izdelkom za čiščenje, ki ne vsebuje mila. In spet krema, vendar da tokrat uporabim izdelek, ki je primeren moji starosti, da regenerira in spodbudi mojo kožo.

Rešitev

Poleg tega vsakodnevnega režima, kaj še počnete?

Dvakrat ali trikrat letno si privoščim tretma s serumom, ki si ga nanesem sama. Vse je odvisno od potreb moje kože in letnega časa: super vlažilna krema, krema proti staranju, krema proti temnim lisam itd. Vsake toliko časa pa si želim odkriti tudi nove izdelke proti gubam. Ob koncu zime si privoščim še nežen piling za ponovni začetek rutine.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke