Pričevanja

» Udobna koža naredi
vsakodnevno življenje veliko bolj prijetno!«

Img_» Udobna koža naredi  vsakodnevno življenje veliko bolj prijetno!«

Aleksandra je v mladih letih imela suho kožo. Še vedno jo ima. Trpi zaradi neprijetnega zbadanja in občutkov zategovanja kože, ki jih spremlja srbenje. Njeno stanje kože se dodatno poslabša v poletnih in zimskih mesecih. Na srečo so vlažilne kreme učinkovito obnovile udobje njene kože!

Kontekst

Ali ste vedno imeli suho kožo?

Da, ko sem bila mlajša, sem vedno imela suho kožo, ki so jo spremljali občutki zategovanja in neudobja. Še slabše je bilo v poletnem času. Ponavadi smo se z družino za nekaj tednov odpravili na morje k babici. Sonce in morska voda sta popolnoma izsušila mojo kožo! Koža je dobesedno vpila kremo za sončenje in nego po sončenju. Še vedno je tako tudi danes!

Simptomi

Vaša koža je tesna in srbeča ... Kako bi točno opisali, kaj čutite?

Občutek imam, kot da mi kožo zateguje po celotnem telesu. Zdi se tesna in me zbada. Če ne uporabim vlažilne kreme, me koža začne srbeti že po nekaj dneh. To je zelo neprijeten občutek, ki je še posebej izrazit na nogah in podlahteh. Ne morem pa niti opisati, kako se počutijo moje roke v zimskem času! Te postanejo tako suhe, da izgledajo popolnoma zgubane.

Rešitev

Ali vlažilne kreme pomagajo pomiriti vašo kožo?

Da! So bistvenega pomena! Vsak dan moram po tuširanju nanesti kremo na noge! Če vstanem prepozno ali nimam dovolj časa, da nanesem kremo, takoj začutim srbenje, zategovanje in občutek tesnosti na svoji koži. Še posebej v zimskem času, ko mrzel zrak preide skozi hlače! Zame je udobna koža sinonim za prijetno življenje. Zato svojo kožo vedno napojim z vlažilno kremo!

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke