Pričevanja

»Ličila za občutljivo kožo:
zame so popoln uspeh!«

Img_»Ličila za občutljivo kožo:  zame so popoln uspeh!«

Že nekaj časa so Anine oči komajda kaj tolerirale. Ravno ko je mislila, da se bo morala odreči njenim lepotnim navadam, je odkrila nežna in tolerantna ličila. Preberite si njeno zgodbo.

Kontekst

Ana, ali menite, da so vaše oči posebej občutljive?

V začetku sem mislila, da se oči solzijo zaradi mraza. Neprestano so me srbele oči in se mi solzile, tako da sem svojega oftalmologa povprašala, če je to normalno. Očitno da! K temu prispevata onesnažen zrak v centru Ljubljane in čas, ki ga preživim pred računalnikom, ne pomaga pa niti dejstvo, da sem že 20 let uporabnica kontaktnih leč.

Simptomi

Torej niste storili ničesar za vaše oči?

Seveda sem! Po tem posvetu mi je preostala samo ena stvar: nameniti več pozornosti svojim očem. Začela sem s tem, da sem kontaktne leče nosila vedno manj časa na dan. Kar pa je še bolj pomembno, spremeniti sem morala svojo rutino ličenja.

Rešitev

Ali ste poskusili ličila za občutljive oči?

Priznati moram, da sem bila na začetku skeptična. Potem ko sem se o svojih težavah pogovarjala s sodelavkami, so me te prepričale, da so ličila za občutljive oči učinkovita. Vse od takrat jih zelo uspešno uporabljam! Zelo rada se lišpam in ta ličila mi še vedno dopuščajo, da se igram s svojim videzom: svetlejši odtenki čez dan in intenzivnejše barve za romantične večerje. Omogočajo mi vse, tudi oblikovanje zapeljivih oči ... Vse to zahvaljujoč posebnemu svinčniku za občutljive oči!

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke