Pričevanja

»Moja koža ostane prožna
in je bolj gladka«

Img_»Moja koža ostane prožna  in je bolj gladka«

Sonce, onesnaževanje, cigarete, stres ... Sčasoma je Mojčina koža postala občutljiva za svetlobo, kar je privedlo do nastanka nepravilnosti, leska, rdečice in neudobnega občutka na njenem obrazu. Dokler ni odkrila pudrov za občutljivo kožo.

Kontekst

Mojca, kako bi opisali vašo kožo?

Že od najstniških let imam to srečo, da živim poleg plaže. Ampak moja koža se je sonca očitno naveličala, še posebej, ker ker mi ni uspelo prenehati s kajenjem. Vse bolj je postala reaktivna. Že najmanjši dogodek, kot je sprememba letnega časa ali pretirana sprememba temperature, povzroči nastanek nepravilnosti in rdečice. To je zelo neprijetno, saj se vsakodnevno srečujem s petičnimi strankami, ki obiskujejo moj butik.

Simptomi

Ali ste kdaj pomislili, da bi začeli uporabljati puder?

Pred tem, nikoli. Imela sem neprijeten občutek, da nisem videti prav lepo, vendar pudra nisem nosila. Bala sem se, da bom z njim še dodatno dušila mojo kožo in s tem ohranila začarani krog nepravilnosti. Ker sem se tako slabo počutila, še posebej pri delu s svojimi strankami, sem se končno odločila obiskati dermatologa, ki mi je svetoval, naj si nežno očistim kožo. Poleg tega mi je svetoval še uporabo posebnega pudra za občutljivo kožo. Zares sem bila presenečena nad sestavo tega visokotolerantnega izdelka. Bil je točno to, kar sem potrebovala.

Rešitev

Ali ste zadovoljni z rezultati?

Rezultati so odlični. Fluidna tekstura se v trenutku vpije v mojo kožo, ki ostane prožna in mehka. Zdaj sem pozabila na vse tiste majhne nevšečnosti, ki so me izčrpavale.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke