Pričevanja

»Sama poskrbim za svojo
občutljivo kožo. To si zasluži!«

Img_»Sama poskrbim za svojo  občutljivo kožo. To si zasluži!«

Julija je vedno imela občutljivo kožo. Da bi pomirila svojo kožo in zmanjšala njeno občutljivost, se je odločila posvetovati z dermatologom. Zahvaljujoč njegovemu nasvetu sta udobje in prožnost njene kože obnovljena dan za dnem. Preberite si njeno pričevanje.

Kontekst

Julija, kako dolgo ste imeli občutljivo kožo?

Mislim, da sem vedno imela to težavo. Jasno se spominjam prve kreme za nego kože, ki sem jo uporabljala v najstniških letih: moja koža je postala rdeča in pojavil se je občutek zategovanja ... V bistvu, koža ni prenašala ničesar!

Simptomi

Ste opazili kakršnekoli spremembe tekom let?

Z leti se težava ni nič izboljšala. Ravno nasprotno! Začelo se je celo pojavljati srbenje po obrazu. V zimskem času je bila moja koža še občutljivejša zaradi mraza in ko sem uporabila izdelek za vlaženje kože, se je pojavil še občutek zbadanja. Bilo je zelo neprijetno in nisem zares vedela, kaj storiti. Kljub številnim poskusom, nisem nikakor mogla najti primernega izdelka, ki bi pomiril mojo kožo. Zato sem se lani odločila, da se posvetujem z dermatologom.

Rešitev

In kaj vam je ponudil?

Najprej mi je zastavil veliko vprašanj in preučil mojo kožo. Ugotovili smo, od kod izvira moja občutljivost: iz zunanjih agresivnih dejavnikov in stresa. Za zaščito kože mi je predpisal kremo za občutljivo kožo, ki vsebuje termalno vodo, katera vlaži in pomirja kožo. Pri ličenju sem prav tako zamenjala mojo normalno podlago za obarvano kremo, ki je posebej formulirana za občutljivo kožo. Rdečica ter neudobni občutki vročine in zategovanja so izginili. Sedaj končno vem, kako poskrbeti za svojo občutljivo kožo. In to si zasluži!"

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke