Pričevanja

»Moja dnevna rutina za nego kože, ki ne tolerira ničesar«

Img_»Moja dnevna rutina za nego kože, ki ne tolerira ničesar«

Pred časom je Larina občutljiva koža postala popolnoma netolerantna. Po tem, ko je poskusila številne neprimerne izdelke za nego kože, je končno našla rešitev. Preberite si njeno pričevanje.

Kontekst

Lara, koliko časa ste imeli netolerantno kožo?

Vedno sem imela občutljivo kožo, vendar je ta pred nekaj meseci postala povsem netolerantna na karkoli in nisem razumela zakaj ... Bilo je zelo mučno!

Simptomi

Natančneje, kakšna je bila vaša koža?

Bila je hiperobčutljiva in zelo hitro je postala razdražena. Torej sem jo poskušala pomiriti in sem kupila vlažilno kremo ... ampak vsakič, ko sem poskusila kakšno novo kremo, se je zgodba ponovila: na koži so se mi pojavile majhne rdeče lise. Nisem vedela, kako se jih znebiti. Sčasoma je moja koža postajala vse manj in manj strpna do teh izdelkov in težava je bila vse hujša.

Kontekst

Torej, kaj ste se odločili narediti?

Šla sem k dermatologu. Pojasnil mi je, da imam vrsto kože, ki je nagnjena k intoleranci. Po njegovem nasvetu sem preoblikovala svojo dnevno rutino za nego kože, ki ne tolerira ničesar. Sedaj uporabljam izdelke, ki so posebej formulirani za netolerantno kožo. Na primer, odločila sem se za poseben odstranjevalec ličil, kateremu sledi pomirjevalna zaščitna nega brez dišav in konzervansov. Uporaba pravih izdelkov je spremenila vse! Moja koža je še vedno občutljiva, vendar sedaj vem, kako jo lahko učinkovito nahranim in negujem.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke