Pričevanja

»Znebili smo se vnetnih aken moje hčere«

Img_»Znebili smo se vnetnih aken moje hčere«

Laura je več mesecev trpela za aknami. S pomočjo njenega dermatologa se je soočila z njimi in njena koža je zdaj ponovno čista. Odkrijte, kako ji je uspelo, zahvaljujoč pričevanju njene mame Ksenije.

Kontekst

Ksenija, kdaj so se hčerine akne prvič pojavile?

Lauri so se akne začele pojavljati okoli 14. leta. Ravno sredi njene pubertete!

Simptomi

Kako so se njene akne izražale?

Na začetku je imela le nekaj mozoljev in rahlih nepravilnosti na obrazu, toda razmeroma hitro je težava postala veliko bolj razširjena. Po njenem hrbtu in prsnem košu so izbruhnili ogrci in rdeči mozolji. Med poletnimi počitnicami pa so mozolji izginili. Bila je presrečna! Na žalost pa se je samo nekaj tednov po začetku šole težava vrnila.

Kontekst

Torej, kaj ste se odločili storiti?

Da bi našli rešitev za njene akne, smo se naročili pri dermatologu. Pojasnil je, da je sonce v resnici lažni zaveznik v boju proti aknam. Laura je zato prenehala izsuševati svoje mozolje na soncu. Dermatolog je Lauro naučil tudi, kako naj vsakodnevno skrbi za svojo kožo. S čistilnimi izdelki, posebnimi kremami za mastno kožo in nekomedogenimi ličili ... to posvetovanje ji je omogočilo, da je začela znova. Poleg tega ji je predpisal tudi nego, ki jo je morala nanašati na prizadeta območja. Zahvaljujoč vsem tem ukrepom so se hčerine akne vidno zmanjševale iz meseca v mesec. Po enem letu so akne popolnoma izginile. Dokončno smo se znebili njenih vnetnih aken! Laura je sopet dobila zaupanje, da so akne popolnoma izginile iz njenega življenja. Lepo jo je videti ponovno nasmejano in kako vsako jutro uživa v svoji podobi!

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke