Pričevanja

"Moja koža je ponovno udobna!"

Img_"Moja koža je ponovno udobna!"

Po počitnicah v tropskih krajih je bila Janina koža popolnoma izsušena. Da bi našla način za ponovno vzpostavitev njene prožnosti, se je obrnila na farmacevta. Nekaj dni kasneje je bilo ravnovesje njene kože obnovljeno. Tukaj je njeno pričevanje.

??

Jana, kako je vaša koža postala izsušena?

Moja koža je običajno zelo prožna. Ne morem se pritoževati! Ampak to poletje sem z možem preživela deset dni na Sejšelih in tam se je moja koža začela izsuševati. Vreme je bilo zelo vroče in bila sem previdna pri zaščiti obraza in telesa s kremo za zaščito pred soncem, vendar sem občutila, da moja koža resnično ne mara tega podnebja.

Simptomi

Kako se je ta izsušenost začela kazati?

Navkljub porjavelosti, ki sem jo dobila, je bila moja koža resnično pusta in brez sijaja. In nenehno sem imela občutek zategovanja. Počutila sem se, kot da bi imela trdo masko na obrazu. Pojavilo se je tudi nekaj drobnih gubic, zlasti okrog oči in ust. Dejansko sem resnično občutila, da moji koži primanjkuje vode in vlažnosti. Ampak odkrito povedano nisem vedela, kako odpraviti to težavo.

Rešitev

Torej, kaj ste se odločili storiti?

Nekaj dni po vrnitvi s počitnic sem odšla v lekarno, kjer so mi predlagali načrt za ponovno vzpostavitev vlažnosti moje kože. Svoje običajne izdelke za nego kože sem nadomestila z enim samim izdelkom, posebej izdelanim za izsušeno kožo in sem začela odstranjevati ličila z ustreznim čistilom. Ti ukrepi so bili zelo učinkoviti, saj je bilo udobje moje kože obnovljeno v samo nekaj dneh!

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke