#SaveYourSkin

Boljša zaščita za vas in vaše najdražje
Preizkusite, zaščitite se in bodite varni na soncu

Prevzemite ABCDE metodo

Brezkompromisna zaščita pred soncem, ki je posebej formulirana za dojenčke

v_article-babies-protection.jpg

Dermatologi in pediatri so si enotni: otroci, mlajši od treh let, ne bi smeli biti izpostavljeni soncu. Koža dojenčkov je precej občutljivejša na sonce in UVA ter UVB žarke od kože odraslih. Otroci potrebujejo še posebej visoko zaščito, ki je nežna do njihove občutljive kože.

Zaščitite svoje otroke pred soncem

Pediatri in dermatologi strogo prepovedujejo izpostavljanje neposrednemu soncu, vendar je otroke treba zaščititi tudi pri posrednem izpostavljanju soncu.

Podatki:

i_anthelios_protection_picto.gif

50 do 80 % poškodb, ki so posledica UV žarkov, se zgodi med otroštvom ali v obdobju adolescence.*
Zato je ključnega pomena naučiti otroke dobrih navad za zaščito pred soncem.

* Robinson JK in drugi. Poletna zaščita pred soncem, ki jo uprabljajo odrasli za svoje otroke. J Am Acad Dermatol 2001.

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: zelo visoka zaščita, namenjena dojenčkom v primeru  posrednega izpostavljavanja soncu.

Nova izvirna formula izdelka Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ je izredno minimalistična, da bi ustrezala nežni koži dojenčkov in ji omogočila visoko UVB in UVA zaščito brez ogrožanja tolerance s pravim razmerjem sestavin, ki so natančno izbrane zaradi svoje varnosti.


Z zaščitnim faktorjem SPF 50+ in zelo visoko zaščito pred UVA žarki, ki je dvakrat strožja od evropskih standardov za določanje zelo visoke zaščite v izdelkih za zaščito pred soncem, je Anthelios Dermo-Pediatrics posebej formuliran za potrebe kože dojenčkov, starih 6 mesecev in več, pri posrednem izpostavljanju soncu. Obogaten je z naravnim karitejevim maslom, čigar vlažilna struktura pomirja in krepi zaščitno pregrado kože dojenčkov. Ko ste na prostem, lahko izdelek nanašate na nepokrite dele kože, ne glede na čas dneva.


Anthelios Dermo-Pediatrics pušča belo plast na koži dojenčkov in pomaga mamicam hitreje opaziti nepokrita področja.


Testirano pod pediatričnim in dermatološkim nadzorom.
Preizkušeno na atopični koži dojenčkov.

  • Facebook