#SaveYourSkin

Boljša zaščita za vas in vaše najdražje
Preizkusite, zaščitite se in bodite varni na soncu

Prevzemite ABCDE metodo

Odrasli in otroci: smo pod soncem vsi enaki?

v_adults_children.jpg

Ker je njihova koža nežnejša od naše, so otroci še posebej občutljivi na UV žarke. Kako jih zaščitimo na najboljši način?

Anthelios Dermo-Pediatrics: za otroke

Anthelios Dermo-Pediatrics, linija zaščitnih sredstev za občutljivo otroško kožo, ponuja 5 različnih pakiranj, vključno z novim žepnim 40 ml pakiranjem, ki je priročen za nošenje v torbici. Ta formula je izredno vodoodporna, brez vonja, brez parabena in testirana pod dermatološkim nadzorom za uporabo pri otrocih. Njena gladka tekstura z visokim zaščitnim faktorjem se preprosto nanaša in ne ogroža tolerance.

Preventiva se začne v zgodnjem otroštvu

Pomagajte otrokom razumeti vplive sonca in zaščito pred soncem. 4 zlata pravila zaščite pred soncem lahko otroke naučite s pomočjo "Pustolovščine Heliosa & Helie na plaži!".

Izobraževanje o zaščiti pred soncem: skrivnosti dobro zaščitene kože

Naučiti otroke o nevarnostih sonca je ključnega pomena. Lahko jih naučite npr.:

  • da naj se izogibajo sonca sredi dneva
    Med 12. in 16. uro so UV žarki najnevarnejši. Pokažite otrokom kako jim lahko pomaga senca: kadar je manjša od njih, je čas da se umaknejo s sonca.


  • Uporabljajte zaščito vedno in povsod
    Otroci niso izpostavljeni intenzivnemu soncu samo na plaži, temveč tudi v parkih in med dejavnostmi na prostem: vedno moramo uporabljati maksimalno zaščito.
  • Zaščitno sredstvo nanašajte pogosto
    Visok zaščitni faktor ne omogoča neomejene zaščite. Za učinkovito zaščito je treba sredstvo obilno nanašati vsaki dve uri, kot tudi po plavanju.

Oblačila: najboljša zaščita

Med počitnicami tretjina otrok preživi povprečno 15 ur na teden v kopalkah: to je vsekakor preveč! Klobučki, sončna očala in temna oblačila so najboljša zaščita pred UV žarki.

  • Facebook