#SaveYourSkin

Boljša zaščita za vas in vaše najdražje
Preizkusite, zaščitite se in bodite varni na soncu

Prevzemite ABCDE metodo

Anthelios iz La Roche-Posayja: zelo visoka zaščita občutljive kože

v_anthelios_protection.jpg

V tesnem sodelovanju z dermatologi s celega sveta in vedno prvi v raziskavah Dermatološki laboratorij La Roche-Posay nenehno izboljšuje svojo linijo ANTHELIOS XL, da bi lahko ponudil izdelke za zaščito pred soncem z izredno visoko zaščito, ki ustrezajo tudi občutljivi koži in ji dajejo občutek prijetnosti ob nanosu.

Anthelios: že skoraj 30 let Dermatološki laboratorij La Roche-Posay izboljšuje izdelke za zaščito kože, občutljive na sonce.

Več kot 30 let La Roche-Posay izumlja in izboljšuje formule v linji Anthelios z enim glavnim ciljem: zagotoviti optimalno zaščito pred soncem za občutljivo kožo in zaščititi kožo pred nepopravljivimi poškodbami, ki so posledica sonca (staranje kože, intoleranca na sonce, fotoinducirane bolezni itd.).

Anthelios je prva znamka z ekskluzivnima filtrskima sistemoma: Mexoryl SX™ iz leta 1992 in Mexoryl XL™ iz leta 1998. Anthelios je vedno v ospredju pri inovacijah in je pionirska linija, ki ponuja učinkovito zaščito pred UVB in UVA žarki brez ogrožanja tolerance.

Podatki:

24 kliničnih testiranj, ki dokazujejo učinkovitost linije Anthelios v zaščiti pred boleznimi, ki jih povzroča sonce.

Edinstvene teksture za zaščiteno kožo skozi vse leto

Čeprav je zaščita pred UV žarki pomembna čez celo leto, se potreba po zaščiti razlikuje glede na letni čas, način izpostavljanja in tip kože.

Anthelios ponuja različna pakiranja, teksture in zaščitne faktorje, da bi zadovoljil vse posebne potrebe. Anthelios ponuja rešitve za zaščito pred soncem za celo družino: odrasle, otroke in dojenčke. Izdelki s SPF 50+ in SPF 30 so prilagojeni vsakemu posameznemu tipu kože in načinu izpostavljanja soncu.

  • Facebook