Osredotočenost na

Videz ličil leži v negi kože

Img_Videz ličil leži v negi kože

Spodaj je navedenih nekaj meril za izbiro, ki vam bodo pomagala najti izdelke, ki upoštevajo spoznanje, da je nega kože bistvenega pomena, ličila pa so vedno sinonim za zabavo.

Visoko tolerantni izdelki

Ličila: oblačila po meri vaše kože

Vaš kozmetični izdelek naj bi "oblekel" kožo skozi ves dan, zato mora spoštovati njeno krhkost. Zlasti iščite izraze, kot so "dermatološko testirano", "hipoalergeno" in "nekomedogeno", da se v največji možni meri izognete kožnim reakcijam. Nikelj je tudi močan alergen in se mu je treba na vsak način izogniti. Zato najraje izberite izdelke, ki so "preizkušeni na nikelj", saj so ti formulirani z najmanjšo možno vsebnostjo niklja in zato zmanjšujejo tveganje za alergijske reakcije.

Ko se ličilo ujema z nego kože

Spremenite svoje mnenje o ličilih za občutljivo kožo

Če želite obnoviti zaupanje v ličila, izberite izdelke, ki so obogateni z vlažilnimi in pomirjevalnimi snovmi in bodo skrbeli za vašo kožo skozi ves dan. Ne glede na to, ali so vam ljubše tekoče ali visoko prekrivne teksture, bo v linijah La Roche-Posay Hydreane BB in Toleriane Teint vsaka občutljiva koža našla svojo rešitev za lepoto.

Zaščita od blizu

Ne zanemarjajte potreb svoje kože

Skrb za vašo kožo je zelo pomembna. Enako pa velja tudi za zaščito. Čez dan je koža napadena z vseh strani, zato mora kozmetični izdelek delovati kot ščit. UV filter, ki ponuja vsaj srednjo zaščito, ter antioksidativno delovanje sta bistvenega pomena. Cilj je, da kožo zaščitimo pred zunanjimi agresivnimi dejavniki in prezgodnjim staranjem.

Izboljšajte svojo kožo

Lepa koža, naravnega videza

Nobene potrebe ni, da greste predaleč v svojem prizadevanju za lepšo kožo! Odločite se za zelo fine teksture, formulirane s kakovostnimi pigmenti, ki jih tolerira tudi najbolj občutljiva koža in se lepo vpijejo v polt, s čimer se popolnoma prilagodijo vašemu tonu kože. Naravno poenotena, brez neprivlačnih znakov ali lis, je koža videti čudovito naravna.

Osvetlite svojo polt

Sijoča polt, nič več, nič manj

Nekateri ljudje lahko zamenjajo "sijoč učinek" s "svetlečo kožo". Medtem ko je sijoča polt znak lepe in zdrave kože, masten lesk sporoča ravno nasprotno. Teksture morajo vedno biti nemastne in nelepljive, da koži zagotovijo žameten videz, ki odseva ravno dovolj svetlobe, vendar brez odvečnega leska.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke